Últims partits de l’any pels equips sènior del CG Puigcerdà

 

(cartell Marc Monés)

Doble visista del Porto a l’equip masculí en partits que és vital guanyar i sumar els 6 punts per mantenir alguna opció d’entrar a playoff. L’equip femení visitarà el diumenge Logroño per intentar certificar la seva classificació pels playoff i distanciar-se d’unes rivals que necessiten guanyar si volen accedir a la segona fase. Els U18 també visitaran la capital de la Rioja, Logroño, i els U15 aniran el diumenge a Donostia per intentar seguir en les posicions capdavanteres de la seva categoria.

Dissabte 09/12 – Jornada 5

22:00h. HC PORTO – CG PUIGCERDÀ

Dissabte 10/12 – Jornada 10

13:30h. HC PORTO – CG PUIGCERDÀ

Toca recuperar-se després de la important derrota de Donostia i al Puigcerdà només li val sumar dues victòries en la doble jornada contra un Porto en rodatge. Els portuguesos arribaran a la Cerdanya en una setmana en la que hauran jugat 4 partits més i amb una plantilla de professionals sobretot letons i txecs que està augmentant el seu nivell a mesura que avança la compatició. Amb el golejador de la lliga Novak i una recent incorporació. Bartulis, amb passat a la NHL, la millor lliga del món. El Puigcerdà, que no va estar efectiu al país basc fa una setmana, necessita que els seus davanters recuperin l’olfacte golejador si vol tenir opcions contra aquest equip que pot sumar punts però no es pot classificar per la segona fase i que aquesta setmana ha guanyat tot el què ha jugat i que si guanya el divendres al migdia el seu partit arribarà per davant del Puigcerdà en la classificació.

Ara mateix els groc i negrers estan en una situació crítica, lluny dels playoff i on ja no depenen d’ells mateixos per classificar-s’hi. La derrota a Donostia en un partit considerat vital va fer mal al grup que haurà de reneixer per mantenir opcions. Els dos partits darrers de l’any abans de l’aturada nadalenca no hi ha una altra opció que sumar punts. Després d’aquests dos partits només en quedaran dos més de la fase regular a finals de gener.

L’entrenador Barnola valorava els partits a casa:

El partit, tot i que és millor veure’l en directe, també es podrà seguir en l’enllaç següent:

 

I el del diumenge aquí:

Altres partits de la jornada: Jaca contra Barça i MAjadahonda contra Txuri.

 

Diumenge 02/12 Jornada 10

21:15h. KOSNER CH HUARTE – CG PUIGCERDÀ

Partit important pels dos equips i les seves aspiracions a playoff. Milenio si vol entrar a la segona fase necessita guanyar al Puigcerdà, que ara mateix marxa 6 punts per davant de les riojanes en la classificació. Mentre el Puigcerdà. després de la darrera derrota a Huarte, vol sumar tres punts per tenir opcions reals a la segona posició que dona aventatge de pista en les semifinals. Però la lluita amb Majadahonda i Huarte es preveu ajustada i segurament fins la darrera jornada no se sabran els emparellaments de semifinals.

L’equip recupera jugadores que van ser baixa la darrera jornada i es presentarà a Logroño amb ganes ‘d’aconseguir la victòria i marxar de vacances de nadal amb els deures fets. La competició tornarà a finals de gener i el Puigcerdà li faltarà rebre els dos equips de Madrid, Valdemoro i Majadahonda, per entrar a playoff primer i classificar-se en la millor posició possible.

L’endrontament es podrà veure clicant a continuació:

Interessant Huarte i Txuri així com Jaca Majadahonda en la resta de jornada.

 

Altres categories

Dissabte 09/12 Jornada 9

20:25h. MILENIO PANTHERS – CG PUIGCERDÀ

 

 

Dissabte 10/12 Jornada 9

14:30h. CHH TXURI URDIN – CG PUIGCERDÀ

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com