Triangular internacional sènior de pretemporada

Torna l’hoquei gel a Puigcerdà. Triangular de pretemporada

Una setmana abans del començament de la lliga el CG Puigcerdà disputarà un triangular de preparació amb els equips francesos del Krokos Nimes de Divisió 3 francesa i les Bélougas de Toulouse Blagnac de Divisió 2, a la pista del Poliesportiu de Puigcerdà.

Els horaris dels partits seran:

Divendres a les 20:15h Puigcerdà contra Nimes.

Dissabte a les 20:15h Nimes vs Toulouse

Diumenge a les 13:00h CG Puigcerdà contra Toulouse

Aquest curs l’equip groc i negre presenta algunes novetats respecte les darreres temporades. Ha canviat el porter estranger, fitxant a un porter Letó, Nils Grinfogels, de 24 anys i experiència en el seu país. Amb en Nils ha vingut un defensa de la mateixa nacionalitat, Reinis Demiters, de 27 anys. I també un davanter finlandès de 21 anys, Kustaa Tsuohimaa. Els tres venen per reforçar a una base de joves de Cerdanya que estan a punt per donar un pas endavant i assolir objectius més ambiciosos aquesta mateixa temporada. Tot i que l’equip ha tingut algunes baixes l’entrenador Salva Barnola disposarà d’una plantilla més àmplia i que li permetrà aspirar per fi a entrar a playoff per disputar la lliga. Un pas més per tornar a l’equip ceretà a la lluita pels títols, com anys enrere.

Aprofitant la disputa dels partits s’entregaran els abonaments de temporada dels socis de l’entitat que ho necessitin. El preu de l’entrada de cada partit serà de 3€ per tothom.