Tot i el retorn a la competició de l’equip sènior, l’inici de la lluita pel títol dels júniors del CG Puigcerdà, acaparà la atenció.

previa-cgp-fcb-sub20-28-01-17
Objectiu de l’equip Sub20 del CGP: la porteria del FCB (Foto: www.hockeyphoto.net)

L’equip Sub20 viatjarà a Barcelona per a una nova edició del derby català, on l’espera un Barça que surt com a favorit.

L’equip sènior del CG Puigcerdà s’estrena dissabte, a les 22:00 i a la Pista de Gel de la capital de La Cerdanya, en el play-off per a definir qui ocuparà les posicions de la 5na a la 7na en la classificació final de la lliga.

El primer rival serà el darrer que va visitar Puigcerdà, el CH Milenio de Logroño. Fa dues setmanes, els de La Rioja van visitar terres ceretanes i van encaixar un marcador de 13 a 2, així que tot apunta a que el Puigcerdà no hauria de tenir excessius problemes per a superar als de  La Rioja.

Tot i això, hi ha un aspecte que preocupa a l’entrenador Salva Barnola i és com pot afectar al rendiment de l’equip, el fet de que el mateix dissabte, a les 14:30, l’equip júnior del CG Puigcerdà disputarà a Barcelona el seu primer partit del play-off pel títol de la categoria. Donat que bona part d’aquest equip també forma part de l’equip sènior, un cop acabat el seu compromís a la Ciutat Comtal, hauran d’agafar el cotxe de retorn cap a Puigcerdà per a tornar-se a equipar i sortir a jugar el partit de la nit.

En qualsevol cas, el CG Puigcerdà te un conjunt i unes individualitats, molt per sobre del CH Milenio i totes les previsions apunten a una victòria local.

Per a l’ocasió, Barnola continuarà sense poder comptar amb el defensa Jesús Moreno per lesió, però recuperarà a un altre defensa, Javi Cepeda. La resta dels jugadors habituals, estaran tots disponibles.

Per la seva part, com ja hem esmentat, l’equip júnior del CG Puigcerdà retornen a l’acció amb el primer partit del play-off pel títol i ho fan contra el FC Barcelona.

El compromís dels groc i negres és força complicat doncs els blaugranes han estat clars dominadors i líders imbatuts de la 1a fase de la lliga. Val a dir que la victòria més ajustada dels blaugranes ha estat de 5 a 2 davant del Txuri Urdin.

De ben segur, el Puigcerdà s’encomanarà al treball d’equip realitzat en els darrers mesos i que els va permetré fer el salt de qualitat que els va dur a la 3a posició en la 1a fase. D’altra banda també confiaran en l’encert dels seus o homes – gol, com ara Nacho Granell o Leon Kelvy-Brown.

Finalment, cal esmentar que l’equip SUb12 del CG Puigcerdà, participarà en el 2n Festival Nacional de la categoria que es disputarà a Jaca els dies 28 i 29 de gener de 2017. Els rivals del Puigcerdà seran CH Jaca, CH Huarte i CHH Txuri Urdin.

Una darrera informació referent a l’hoquei gel. Des de dijous 26 al diumenge 29 de gener, es disputa a San Sebastian el Campionat de Classificació per a al Mundial Femení de la Divisió I Grup B,  que es disputarà al 2018. Les seleccions participants son d’Austràlia, Mèxic, Romania i Espanya.

Tot seguit podeu escoltar les valoracions que ha fet l’entrenador del CG Puigcerdà, Salva Barnola, sobre el que pot succeir el cap de setmana:

PARTITS DEL PROPER CAP DE SETMANA

Categoria Sènior:

captura

Categoria Sub20:

captura-1

Categoria Sub12:

captura-2

Font: http://www.competiciones.fedhielo.com/hockey/t/21/lg/20#