Els júniors perden el tren a la final de la lliga amb una contundent derrota a Barcelona

Foto Caap Image / hockeyphoto.net      Sènior CG Puigcerdà Milenio Logroño

U20 FC Barcelona 12 CG Puigcerdà 5 ( 0-0, 5-3, 7-2 )

Potser el partit que havia aixecat més espectativa de la jornada era el partit a Barcelona ,  allà els U20 en els seu primer partit de play off tenien la continuitat d´arrivar a la final , no ha pogut ser el FC Barcelona auténtic dominador de la present temporada va encaixar una severa derrota als ceretans els quals havien aguantat una primera part amb el lluminós a zero.

Mal regust de boca amb un CG Puigcerdà que havia evolucionat d´ança el principi de la lliga i que era un dels candidats a la final per mérits propis .

Gols de Nacho Granell amb 3, Marc Paul i Leon Kelvey Brown amb un.

Sènior Play Off per el 5-7 lloc

CG Puigcerdà 21 Milenio Logroño 4 ( 6-0, 5-0, 9-4 )

Amplia victória dels ceretans amb el novell de la lliga el Milenio Logroño , més amplia encara que l´anterior de fa 15 dies que va ésser de 13 a 2.

Partit de trámit on quasi tot el jugadors vàren anotar al marcador i com vàrem remarcar al anterior partit els 26 min de penalització devant del 12 min del CG Puigcerdà remarquen la duresa que apliquen els de  la Rioja.

Oportunitat també de sumar  minuts de joc a partir de la meitat del partit  per el porter suplent Arnau Respecte a la máxima categoría , el qual ja havia jugat a Barcelona amb els júniors així com la majoria dels seus companys a sénior.

Festival U12 a Jaca

Desplaçament a Jaca per participar amb el festival U12 amb la participació del amfitrió CH Jaca, el CG Puigcerdà, el Txuri Urdin de Donostia i el CH Huarte de Pamplona , festivals organitzats amb aquestes edats on es cerca cohesionar els més petits amb aquest esport i on el resultat dels partits no té cap relevància.

Ampliació de l´informació i les entrevistes a Arnau Respecte del CGP i en Ramiro Remesar del Milenio Logroño  demà al espai habitual de Ràdio Puigcerdà.

captura

 

Segueix a Radio Puigcerdà, i de la ma de Pere Gendrau, l’actualitat, les opinions i els anàlisis sobre la activitat del CG Puigcerdà i del mon de l’hoquei sobre gel en general.

Cada divendres i dissabte, repàs als compromisos del cap de setmana amb la prèvia que ens fan alguns dels protagonistes

I els dilluns, l’anàlisi dels resultats, també amb les opinions i valoracions de veus autoritzades.

Les emissions dels espais tindran lloc:

  • Els dilluns a les 19:00 i en la recta final del programa Puigcerdà Esports, programa que s’emet a partir de les 20:00
  • Els divendres a las 17:00 i a les 19:00.
  • Els dissabtes a les 8:00 i a les 12:00

captura

Premsa i comunicació CGP

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png