Torna l’hoquei gel aquest dissabte a les 21:00h amb la visita del Toulouse

Partit internacional de preparació amb el Toulouse una setmana abans de debutar a la lliga 2019-20

El CG Puigcerdà rebrà el proper dissabte 07/09 a les 21:00h al rocós equip francès del Toulouse Blagnac de D2 francesa (tercera divisió)

Un enfrontament pensat per culminar el treball de preparació de l’equip sènior durant el mes d’agost. I tot just una setmana abans de visitar al campió de la lliga les tres darreres temporades, Txuri Urdin de Donosti. L’equip francès tot just fa un any va guanyar a la pista del poliesportiu i arribarà més rodat al xoc, tot i que sembla que està una mica per sota del nivell de fa un any i va perdre fa unes setmanes precisament amb el conjunt donostiarra.

L’equip sènior comptarà amb la totalitat dels jugadors de la pedrera ceretana. I les incorporacions d’un jove porter finlandès, Riku Tornvqüist i un davanter experimentat eslovac, Juraj Prokop. Després de l’acord entre clubs pres per majoria a mitjans de juny: es permet l’aliniació d’un porter de nacionalitat no espanyola però aquest ocuparà dues de les tres places per foranis reservades a cada equip. Així que l’equip ceretà s’ha hagut d’adaptar a correcuita a la nova situació que només li permet tenir a dos jugadors no nacionals a la seva plantilla. L’any passat hi havia un jugador forani a cada demarcació: porter, defensa i davantera. Així que la plantilla de Barnola haurà de fer un pas enavant i sobreposar-se a les baixes i altes per demostrar que el bon joc i la gran actitud de la passada temporada no va ser un miratge i que aquest any es mantindrà la il·lusió que va tornar a omplir la vella pista puigcerdanesa.

Salva Barnola, primer entrenador de l’equip ceretà ens va fer una valoració prèvia del partit de pretemporada:

Aprofitant l’esdeveniment el club repartirà els carnets de socis a tots aquells que s’apropin a la pista. Comença l’activitat en el gel i torna un dels esports més vistosos del món que tenim la sort de poder presenciar en directe. No perdeu l’oportunitat de gaudir d’una activitat tan genuina de la Cerdanya i a uns preus molt populars

                                                   

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com