El CG Puigcerdà va guanyar el partit amistós als penals contra un Toulouse més rodat

(foto premsa CGP)

Un Puigcerdà amb algunes absències de darrera hora va acoseguir guanyar al Toulouse Blagnac francès de D2 francesa als penals després d’arribar amb empat a 3 al final dels 60 minuts i acabar la prórroga de 5 minuts sense gols. El partit es va disputar davant d’un terç d’entrada de públic i en un horari poc habitual, a les 21 del vespre. A més, la no disponibilitat d’àrbitres de la federació degut a la coincidència amb el curs anual, va obligar als organitzadors a comptar amb un sol jutge, que tot i el caràcter amistós del xoc, va tenir força feina.

El Toulouse arribava més rodat i conjuntat i es va notar durant tot el partit. Per la seva banda els jugadors locals se’ls notava poc rodats en les línies que va preparar l’entrenador Barnola, improvitzades després de les nombroses baixes amb les que comptava el conjunt de la vila.

L’equip ceretà es va avançar en el partit mitjançant un gol del capità Bastien Tona #19 a la meitat del primer període, amb assistència de Jesús Moreno #16. En aquell moment ja es veien les mancances d’un equip que feia esforços per conjuntar línies i adaptar-se a les baixes d’última hora.

En el segon període el conjunt local s’avançava per 2 a 0 després d’un gol de Nacho Granell #9 assistit per Juraj Prokop #10 i Marc Paul #4. Però el Toulouse empatava el partit en el tram final del període i deixava el 2 a 2 en el marcador i amb tot per decidir en la tercera part.

En els primers minuts del tercer període l’equip francès s’avançava amb un gol de fortuna que superava al porter Törnqvist pel pal curt. Però a pocs minuts del final Jesús Moreno anotava el gol de l’empat que evocava el partit a la prórroga.

Després de 5 minuts de 3 contra 3 cap dels dos equips desfeia l’igualada i el partit es resolia en la tanda de penals gràcies a un gol de Jorge Piñar, després que els porters fossin els destacats protagonistes en els 9 llançaments rebuts. només encaixant un gol per banda.

El públic assistent va gaudir del primer tastet d’hoquei gel en directe de la temporada. Bona ocasió per veure els nous fitxatges del club per aquesta temporda. El porter Riku Tornqvist es va mostrar molt ràpid en els desplaçaments i àgil de reflexes. Va ser un dels destacats de les files ceretanes. El davanter Juraj Prokop està cridat a ser un dels homes importants de l’equip i tot i no estar en el moment òptim de forma va demostrar la seva sang freda, col·locació i saber fer dintre del gel.

A més, degut a les  baixes de jugadors importants, es van poder veure en acció als joves jugadors de la pedrera que ja demanen pas en el primer equip.

La setmana que ve l’equip de Barnola debutarà en la lliga a la difícil pista del campió e lliga les darreres tres temporades, Txuri Urdin de Donostia. I el 21 debutarà a casa davant del CH Jaca.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com