Tercera derrota consecutiva que complica les coses al Puigcerdà

CG PUIGCERDÀ
3:4
(0-3, 2-0, 1-1)
CH JACA

El CG Puigcerdà encaixa una derrota que podria posar en perill a l’equip a l’hora de classificar-se pel playoff. El conjunt local només necessitava un punt per certificar la seva classificació i no ha aconseguit treure profit d’un partit que se’ls havia posat de cara. El partit s’ha disputat avui però pertanyia a la novena jornada de lliga, ja que va quedar aplaçat.

El primer període començava de la pitjor manera pel Puigcerdà. Els de Barnola han sortit desconcentrats i quan s’han adonat de l’exigència del rival, el marcador ja reflectia un 0-3. Primer ha estat Pablo Pantoja, que ha rebut una bona passada dins l’àrea i no ha perdonat. Un minut després, després d’una gran jugada individual, Betrán ha aprofitat el rebuig de Tornqvist per posar el puck dins la xarxa. Quan el Puigcerdà ja s’havia adonat de com anaven les coses, al minut 12 de partit, els visitants han fet el tercer després d’una combinació entre Pantoja i Torralba, que finalitzava la jugada entre els dos davanters més destacats dels visitants. Al final del període, el Puigcerdà ha disposat d’una superioritat 5 contra 3 que, tot i el setge a la porteria de Barbo, no ha acabat en gol.

Els locals han apujat el ritme a la segona part del matx. No podien seguir concedint ocasions a un equip visitant que venia amb les idees molt clares. L’equip aragonès venia disposat a fer una molt bona primera part per així tenir un avantatge suficient als dos següents períodes. En una combinació entre dos dels joves de la casa, Leon Tona i Pol Costa, aquest ha gestat el primer gol que donava esperances a un Puigcerdà que no acabava de mostrar-se agressiu. A mesura que han passat els minuts, els locals han començat a apretar i després d’insistir unes quantes vegades, Boronat ha posat l’emoció al partit amb el 2-3 gràcies a una bona passada de Ramon Morer. Faltaven 2 minuts per al tercer període i el Puigcerdà encara podria haver empatat en alguna superioritat.

L’equip de Barnola ha sortit dels vestidors convençut de remuntar un partit que se’ls anava posant de cara. Els puigcerdanencs han començat en superioritat ja que CH Jaca acumulava una sanció. Tot i això, el Puigcerdà no aconseguia convertir les jugades en gol i veia com cada cop s’apropava més el final del partit. A falta de 10 minuts, Nacho Granell ha fet un gol marca de la casa després d’un bon tir de one-timer que Barbo no ha pogut evitar. Les casualitats farien que, un minut després, Alejandro Vizcarra posava un altre golàs a la porteria de Tornqvist i conseqüentment, el 3-4 al marcador amb el que arribaríem al final del partit. Els groc-i-negres no han estat encertats de cara a porteria i han desaprofitat una ocasió més per passar de fase.