El CG Puigcerdà femení es complica la segona posició després d’una clara derrota contra el CHH Txuri Urdin

CG PUIGCERDÀ
0:4
(0-1, 0-1, 0-2)
CHH TXURI URDIN

El CG Puigcerdà femení ha encaixat avui la tercera derrota consecutiva, aquesta vegada contra el CHH Txuri Urdin. Les catalanes, que han afrontat el partit amb baixes destacades, no han tingut opcions davant un rival que ha dominat el joc en tot moment. Malgrat el resultat final, s’ha percebut un canvi substancial en l’actitud de les ceretanes, que no han deixat de lluitar en cap moment i han evitat el que podria haver estat una golejada de les donostiarres.

El primer període ha començat amb l’atac força localitzat a la zona de les groc-i-negres, que tan sols podien refusar la pastilla i intentar crear transicions ofensives per tal de buscar el gol que obrís el marcador. La pressió de les visitants ha donat els seus fruits un cop transcorreguts els primers set minuts de partit, quan Cecilia López ha marcat el primer gol que avançava a les donostiarres i posava el 0-1 al marcador, resultat amb el que acabaria el primer període.

Durant el segon temps, el conjunt visitant ha seguit imposant el seu domini sobre les ceretanes, que han comès moltes sancions i han obligat a l’equip a fer un esforç extra en defensa per tal de neutralitzar les inferioritats. Cal destacar que l’actitud de les jugadores locals ha evitat momentàniament el gol del Txuri Urdin, que arribaria posteriorment a falta de set minuts pel final del segon període obra novament de Cecilia López, que ha signat una magnífica actuació en el partit d’avui i ha estat una peça clau per a determinar el resultat final.

El darrer període ha seguit amb la mateixa tendència que els dos anteriors, és a dir, amb domini de les visitants a excepció d’algunes jugades aïllades que donaven esperances d’escurçar el marcador al conjunt local. Aquesta superioritat s’ha traduït en el gol que posava el 0-3 al marcador, obra d’Irene Senac. Però quan semblava que el partit finalitzaria amb aquest resultat, Cecilia López ha culminat la seva gran actuació personal amb un hat-trick, anotant d’aquesta manera el quart i definitiu gol pel seu equip.

Una vegada més, cal remarcar la gran actuació de la portera local, Carolina Moreno, que ha realitzat aturades increïbles a les que ja ens té acostumats i que malgrat els cinquanta-un llançaments a porteria que ha rebut, només ha encaixat quatre gols. D’aquesta manera, el CG Puigcerdà se segueix mantenint en la segona posició de la taula, seguit de molt a prop pel mateix CHH Txuri Urdin a només un punt de distància i amb un partit menys. Les groc-i-negres, que viatjaran a Jaca d’aquí a dues setmanes, hauran de remar fort si volen lluitar per la segona plaça i encarar unes eliminatòries de play-off amb les millors condicions possibles.