S’aturen els entrenaments al gel de la pedrera ceretana i es mantenen els dels equips sènior

(comunicació CG Puigcerdà)

Els dos equips sènior del club, masculí i femení, seguiran entrenant els propers dies tot i les darreres restriccions que obligaran al poliesportiu de Puigcerdà a tancar les seves intal·lacions per la resta dels socis.

Al jugar-se competició estatal els equips absoluts del club han de seguir preparant els seus compromisos i la normativa expressament permet l’entrenament d’aquests conjunts. Així, adaptant els horaris al toc de queda i amb permisos i documentació extra, els jugadors podran desplaçar-se dels seus domicilis a la pista i retornar cap a casa amb l’objectiu de no perdre preparació pels propers compromisos.

Aquesta setmana l’equip femení tenia un partit a casa contra CH Jaca. A petició de l’equip aragonès es va acordat aplaçar l’enfrontament i buscar una nova data. Per la setmana següent hi ha un partit sènior masculí programat contra el SAD Majadahonda, partit aplaçat de principis d’octubre quan un cas de COVID va obligar a confinar la plantilla ceretana. Si no hi ha res de nou en aquesta setmana, dissabte 07/11 es jugarà sense problemes. Un enfrontament que serà a porta tancada, això si, mentre durin les restriccions que han entrat en vigor avui.

Per la resta de pedrera la intenció és adaptar-se a l’aturada forçada pels següents 15 dies que impedeix, de moment, tocar gel. Aprofitant la tecnologia la intenció és que els equips segueixin treballant a nivell físic, tècnic i tàctic per una eventual tornada a l’activitat un cop passades les restriccions.

Caldrà estar atents a les novetats en un moment en el que la situació varia d’un dia per un altre.

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com