Partits a casa però a porta tancada pels equips sènior del club

(foto hocleyphoto.net)

(catell Marc Monés)

 

Compromisos dels dos equips sènior del club. Tot i les restriccions d’assistència, movilitat i pràctica de quasi tota l’activitat competitiva a casa nostra, aquest final de setmana a la pista del poliesportiu hi hauran dos partits a porta tancada. A primera hora de la tarda de dissabte i de diumenge que es podran seguir en directe per streaming en el youtube de la FEDH (Federación Española Deportes de Hielo) en l’enllaç següent: https://youtu.be/5P_NPUXveeI

Dissabte a les 14:30h el líder de la competició, CG Puigcerdà masculí, rebrà al seu immediat perseguidor, SAD Majadahonda, que ha guanyat l’únic partit que ha disputat. El debut de l’equip sènior a casa no podrà ser l’esperat i no es disposarà del suport habitual de l’afició local.

Després de dues victòries a domicili els groc i negres volen seguir invictes i liderant la competició. Però davant tindran a uns motivats madrilenys que volen que aquest any sigui el seu i que han repescat a dos canadencs que van disputar amb el Txuri Urdin la final de la lliga anterior el passat setembre. A més del bloc nacional que les darreres temporadaes tantes dificultats han plantejat a tos els equips, disposen d’una incorporació de qualitat en un davanter escocès que els fa més perillosos encara de cara a porteria. Els equips de Gordovil tradicionalment molt ben treballats i amb un bon esperit de sacrifici segur que voldran empatar a punts amb el Puigcerdà i donar un cop d’efecte guanyant-los a casa. Cal recordar que el cap de setmana següent es tornaran a enfrontar els dos conjunts a terres madrilenyes, així que qui surti victoriós dels dos partits serà previsiblement líder de la competició de forma provisional.

Diumenge serà el torn de l’equip femení que rebrà al rival pirinenc CH Jaca a les 14:00h de la tarda. Les ceretanes volen seguir coliderant la lliga a dues jornades d’enfrontar-se a les vigents campiones i màximes favorites, SAD Majadahonda. Davant tindran a un equip de Jaca, sobre el paper un esglaó per sota, però que voldran demostrar que no estan tan lluny de les seves rival pirinenques. Fins aquest partit l’efectivitat de les jugadores del CG Puigcerdà ha sigut alta i compten els seus partits per victòries. Podran disposar amb la major part de la plantilla degut a l’aturada de competicions d’hoquei línea i el permís especial per desplaçar-se de les jugadores de l’equip.

Dos partits ben estranys al disputar-se amb les grades buides en els que els jugadors del club s’hauran d’adaptar ràpidament si no volen veure’s sorpresos pels rivals.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com