Resiliència

Vivim temps complicats, això és una obvietat. També és una obvietat que als darrers partits del Club Gel Puigcerdà a casa, ni els socis ni la resta d’aficionats no han pogut gaudir dels partits a causa de les restriccions imposades per la maleïda pandèmia que ens assota.

Per això, molts socis, amb un punt de raó, es queixen que és una mica injust que hagin de pagar la quota de soci i que no puguin veure els partits. D’acord. A ningú no li agrada la situació actual.

Però no perdem de vista que ser soci del Club Gel Puigcerdà és quelcom més que un abonament de temporada. Significa un compromís ferm i decidit vers un Club, que com tots, està passant per dificultats econòmiques.

Penseu que les despeses hi són igualment: fitxes dels jugadors, desplaçaments en autobús o material, per esmentar-ne només tres. Però no podem recaptar diners a les taquilles, ja que les grades estan buides durant els partits, a causa de les restriccions sanitàries.

Per tant, els diners han de sortir d’algun lloc. Pel que fa als espònsors, també hi col·laboren, però costa molt trobar gent que vulgui pagar desinteressadament per tenir una tanca a la pista, quan no la veu gairebé ningú. Sí que és cert que una certa visibilitat hi ha, ja que els partits es transmeten per internet, però és evident que no és el mateix.

En conseqüència, ens toca als socis de mirar de tirar endavant el club. Ja prou complicades són les coses. És cert que a ningú li agrada pagar per pagar, i menys tenint en compte com són de complicades les coses en l’àmbit econòmic per gairebé tothom, però precisament és en temps de dificultats quan ens toca fer el més gran esforç.

Esperem que aquests temps passin ben aviat i puguem gaudir novament dels partits en directe i presencialment a la pista. No hi ha res com un partit amb públic. I encara que durant un cert temps no tornarem a veure la pista a rebentar, almenys tampoc la veurem buida i trista com passa ara. Hem d’aguantar una mica més pels nostres colors, que són el groc i el negre. Llarga vida al Club Gel Puigcerdà!

 

Enric Quílez Castro


Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com