Comencen les semifinals del playoff

La gran temporada dels dos equips sèniors ha classificat al CG Puigcerdà pels playoff de la LNHH-Loterías i la Liga Iberdrola. L’equip masculí va aconseguir la segona posició de la Lliga regular en l’últim partit disputat a casa, on va rebre al Majadahonda (8-5). Els jugadors de Salva Barnola acaben la temporada amb 17 punts i visitaran al Txuri Urdin en les semifinals de la Lliga. Els groc-i-negres tindran el factor pista a favor després de superar-los a la classificació. El dissabte 6 de març es disputarà el primer partit dels encreuaments, que també enfronten a Barça Hockey Gel i CH Jaca. El cap de setmana del 21 de març serà quan el Puigcerdà rebrà als donostiarres en un doble enfrontament que decidirà l’eliminatòria.

L’equip femení ha acabat la Lliga en tercera posició després de donar la gran sorpresa de l’última jornada. Les puigcerdaneses van acabar amb més de 5 anys de victòries del SAD Majadahonda i es postulen com a candidates a lluitar pel títol. Les jugadores de Kulikov han acabat la fase regular amb 24 punts, només 3 per sota de les seves rivals en els encreuaments. L’equip disputarà únicament dos partits aquest cap de setmana, visitant el Txuri Urdin, en aquest cas amb el factor pista en contra. L’altre semifinal serà SAD Majadahonda-Quimeras Valdemoro.

 

Marc Escolà Esteve


Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com