Primer partit fora de casa dels equips sèniors la temporada 2020-21

(foto Toni Blanco)

 

Tot i les mesures que afecten a la comarca degut a la onada de contagis, els equips masculins es desplaçaran a Jaca i les noies a Valdemoro en la primera jornada a domicili dels tres grups.

 

Dissabte 26/09

21:30h. CH JACA – CG PUIGCERDÀ (J1)

Primera jornada de la nova temporada sènior masculina 20-21 amb la visita al sempre combatiu CH Jaca. Uns aragonesos que han patit alguna baixa significativa, com la de Gastón González que ha marxat al Barça hockey gel o Jaime Capillas que ho ha fet al Toulouse Blagnac, però que recuperen a Iván Roy i Alejandro Carbonell i a més han fitxat al porter internacional espanyol Raúl Barbo. Un conjunt vermell que de la mà del seu gran preparador Zemchenko sempre és incòmode i acostuma a plantejar molts problemes als rivals, adaptant-se a ells i explotant al màxim els recursos dels que disposa el seu equip.

Els de Barnola i Hilario buscaran començar bé la competició després de guanyar la setmana passada la final de la lliga de l’any anterior, aplaçada després de la pandèmia. Els rivals a partir d’aquest partit voldran guanyar al campió de lliga i el Puigcerdà haurà de saber gestionar el favoritisme en totes les pistes en les que surti a jugar.

 

Dissabte 26/09

21:40h. QUIMERAS VALDEMORO – CG PUIGCERDÀ (J2)

Segon partit de les noies de Vitaliy Kulikov, aquest cop a casa de les actuals subcampiones de la competició. Un dels desplaçaments més difícils de la lliga per un grup que va deixar molt bones sensacions en el debut a casa, contra un rival que no havia ni tocat gel. L’any passat les ceretanes amb un grup similar de jugadores va perdre 6 a 2 a la pista de Valdemoro i segur que voldran plantar cara a unes madrilenyes, que fan de la seva pista un autèntic fortí.

 

Dissabte 26/09

13:00h. U20. CH JACA – CG PUIGCERDÀ (J1)

El juvenil conjunt ceretà disposarà de força efectius per afrontar la temporada U20. S’haurà de veure el nivell de l’equip de Jaca, que ha perdut algunes peces clau de l’any passat. Però a priori el Puigcerdà tindrà l’equip més potent de les darreres temporades.

 

Molta sort als tres equips que es desplaçaran fora de la Cerdanya

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com