El Puigcerdà a per un títol de lliga que fa 12 anys que se li resisteix

(foto hockeyphoto.net)

El Puigcerdà intentarà aquest cap de setmana aconseguir el títol de la lliga 2019-20, un títol que fa 12 anys que no aconsegueix l’equip de la Cerdanya. Amb el primer punt de l’eliminatòria al sac després de guanyar, no sense dificultats, el primer partit a casa per 5 a 2, els groc i negres viatgen a Donostia amb les ganes i concentració necessàries per intentar guanyar un segon partit que els faria campions.

Després de suspendre’s la competició pocs dies abans de jugar els primers partits, al març, el format de la final ha canviat de 5 partits a 3 i així el segon partit que es disputarà la tarda del dissabte 19/09 a la pista de Donostia (14:30) serà el primer partit en el que el Puigcerdà pot aixecar el títol. Si fos l’equip local el vencedor, el dia següent 20/09 a les 13:00 es jugaria el desempat.

De les possibilitats per aconseguir el títol en parla l’entrenador de l’equip Salva Barnola:

L’equip de Barnola i d’Hilario pujarà a l’autobús sabent-se favorit però amb la tranquilitat d’haver preparat al màxim una final que els fa molta il·lusió. Els dos entrenadors eren jugadors en la darrera lliga que el club va aixecar i tenen especial motivació per ser els primers entrenadors de la casa que aixequen aquest títol en el club.

Barnola parlava d’aquesta darrera lliga aconseguida:

 

 

 

D’altra banda, a Puigcerdà, començarà la lliga femenina 2020-21 amb la visita de l’equip de Granada Grizzlies. L’equip de Vitaly Kulikov, flamant nou entrenador que farà tàndem amb Joan Soler, tindrà el mateix bloc que tan bones sensacions va deixar la passada temporada, convertint-se en l’equip revelació de la temporada i que va caure en el playoff de semifinals contra les campiones de la competició.

Un partit que es disputarà a les 22 del dissabte 19/09 i que estarà marcat novament per les mesures de seguretat i distanciament social per equips i aficionats. L’entrada serà lliure però sotmesa a les limitacions d’aforament que marca la pista.

L’any passat l’equip de Granada va visitar la pista de Puigcerdà amb dues jugadores sueques que van deixar molt bones sensacions però que no van ser suficients per evitar la primera victòria a casa de les ceretanes.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com