Només l’equip femení del CG Puigcerdà disputarà jornada de lliga aquest cap de setmana

La lliga Iberdrola femenina segueix sumant jornades mentre els tres equips masculins que tenien programats partits aquest cap de setmana no en disputaran cap. Ni sènior masculí ni U20 degut al confinament parcial de la plantilla blaugrana, ni el desplaçament del U18 a teres basques per falta pròpia d’efectius degut al virus.

 

 

Les deixebles de Vitaly Kulivov tindran un desplaçament complicat a la pista del Txuri Urdin a Donosti. El partit serà dissabte 24 a les 21:30h. Les gipuzcoanes van perdre contra les favorites del SAD Majadahonda per 6-1 en la seva estrena en l’actual lliga. Marxen en tercer lloc, tres punts per sota de les ceretanes, empatadaes a 9 punts al capdavant de la classificació.

Les donostiarres són un dels equips més forts de la competició i venen més rodades que les ceretanes, després de jugar les dues darreres setmanes i guanyar clarament els seus partits mantenint la porteria a 0. La temporada passada el Puigcerdà les va poder guanyar per la mínima en els dos partits. Uns enfrontaments en els que la clau va ser precisament la porteria. La incorporació d’una portera estrangera a  les files blanc i blaves sembla que els donarà més solidesa i regularitat i la confiança que semblava que havien perdut.

Un partit complicat per les groc i negres que a més a més tindran baixes importants a les seves files que obriran les portes a altres jugadores que no han gaudit de tants minuts en l’inici de la temporada.

L’entrenador Kulivov valorava breument la prèvia de la següent manera:

 

Tot i les baixes l’entrenador no posa excuses i viatjarà amb ambició per aconseguir tres punts importants, sobretot ja que són davant d’un dels rivals més durs de la competició

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com