El Puigcerdà va aprofitar la seva mentalitat guanyadora i es va emportar tres punts importants de Donosti

(foto comunicació CG Puigcerdà)

Bones sensacions després del llarg viatge a Donostia per part de l’expedició ceretana. Cara i creu en resultats amb bon regust i superant les baixes.

CHH TXURI URDIN
4:5
( 1-2, 2-0, 1-3 )
CG PUIGCERDA

Victòria important del líder i actual campió en la segona jornada. El Puigcerdà va saber patir en els moments importants del partit i va remuntar dues vegades un enfrontament que se li havia posat molt difícil. Finalment la forta mentalitat d’un equip que les ha viscut de tots colors i la qualitat d’alguns dels seus homes van fer possible el resultat positiu. Els pesos pesats no es van amagar i els joves van demostrar que pugen amb ganes i empenta.

Després de començar perdent, el primer període, dues superioritats van servir als experimentats #17 Ramon Morer i #7 Pablo Muñoz donar la volta al marcador per part del Puigcerdà. El segon gol a pocs segons d’acabar el període. Els ceretans van fer un part força seriosa i de menys a més. No es van posar nerviosos tot i començar encaixant el gol i van saber reaccionar des de les superioritats.

En el segon període la remuntada local va deixar sense arguments als groc i negres que semblaven més cansats que els seus rivals. Menys superioritats pels dos equips en aquesta part ben resoltes pels equips especials defensius. L’equip del Txuri volia posar-se líder i era força efectiu de cara a porteria aconseguint un parcial de 2-0 en el període que deixava el 3-2 al segon descans.

Només començar el tercer i definitiu període l’equip donostiarra posava el 4-2 en el marcador. Semblava que aquest gol podria fer molt mal a la mentalitat dels groc i negres, però la reacció era de campions. Primer #7 Pablo Muñoz marcava el seu segon gol de la nit de penal. Pocs minuts després #21 Juraj Prokop anotava un bon gol després d’empalmar de primera (one timer) un bon centre. El gol de l’empat donava ales als ceretans que apretaven a un equip local que s’anava fonent en el gel. A poc més de 8 minuts per acabar una bona jugada d’Oriol Boronat #22 deixava en bona disposició a #17 Ramon Morer per marcar el gol definitiu. El seu segon gol del partit, tot i que en l’acta no hi figurava cap dels dos, per error. Tot i l’empenta final dels locals, el Puigcerdà va saber patir i va estar a punt d’anotar sense porter. Els blanc i blaus van disposar de la darrera ocasió però el pal esquerre de la porteria ceretana ben deensada un altre partit per Tornqvist va ajudar a no anar a la prórroga.

León Tona feia les següents delcaracions ja en el viatge de tornada cap a Puigcerdà:

LEÓN TONA PART 1

LEÓN TONA PART 2

Una victòria de prestigi que demostra que l’equip de Barnola i Hilario, tot i les baixes amb les que havia viatjat, té molts efectiu per alinear i de qualitat. Canvis de línies que es van notar en alguns ajustos però que van funcionar prou bé per emportar-se el partit finalment.

Amb la victòria el CG Puigcerdà es mantindrà al capdamunt de la classificació amb dues victòries en dos partits, curiosament els dos a domicili. El proper partit també serà a fora el 24 d’octubre, concretament a la sempre difícil pista del Barça.

(foto del final del partit comunicació CG Puigcerdà)

6:4
( 3-2, 2-1, 1-1 )

L’equip U20 va lluitar pel partit tot i el domini en el joc dels locals.

Una jugada polèmica va minar una mica la moral dels de la Cerdanya quan havien aconseguit empatar a 3. El gol va ser anulat i pocs minuts després els txuriurdin van anotar el 4 a 2. Aquesta acció del joc va descentrar als groc i negres que tot i això van saber igualar el tercer període i demostrar-se a si mateixos que estan al nivell d’equips sobre el paper favorits a estar al capdamunt de la classificació.

La categoria de formació U20 segueix creixent i amb treball incansable aconseguiran polir les errades i maximitzar les possibilitats que tenen. A més fins a 6 jugadors van jugar a la nit amb l’equip sènior, una notícia esperançadora per un planter que també demana pas al primer equip del club.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com