Liga Iberdrola HH 
11/01/2020, 22:00
Club Gel Puigcerdà
2 - 1
Quimeras Valdemoro
1st 2nd 3rd T
Club Gel Puigcerdà 2
Quimeras Valdemoro 1
Pista de Gel de Puigcerdà
Attendance: 127
CGP sènior femení
Referee: Marc Piguillem

Match Report

Per la seva banda l’equip femení va saber patir en el seu partit per emporatar-se tres importants punts en les aspiracions cada cop més realistes d’entrar als playoff en la millor posició possible.

Les jugadores ceretanes van adelantar-se amb dos gols de la jove promesa ceretana Indira Bosch. I van fer un gran esforç defensiu liderat per la portera Carolina Moreno, la jugadora més destacada del partit. En el tercer temps les madrilenyes van jugar pràcticament tota l’estona en zona puigcerdanesa i van posar molta emoció al partit amb el seu gol de l’honor. La portera Carolina va aturar-ho tot i increiblment Valdemoro no va empatar el partit en els minuts finals.

L’equip de Valdemoro també va notar el cansament d’un viatge molt llarg fins al Pirineu i li va faltar la inspiració amb la que normalment compten les joves jugadores que segueixen en tercer lloc de la classificació.

La jugadora Carla Lliviria deixava el seu resum del partit:

Majadahonda segueix líder invicte amb 39 punts, Sumendi segon amb 33. Txuri Urdin i Puigcerdà quart i cinquè amb amb 24. Jaca sisè amb 16. Granada setè amb 9. Milenio Logroño vuitè amb 4 i tanca la classificació Huarte amb 2.

La setmana que ve l’equip femení viatjarà a la difícil pista de Majadahonda dissabte i rebrà diumenge al CH Jaca. Doble jornada en el que s’hauria de guanyar un dels dos partits per no perdre opcions de cara a les semifinals

Lineup

Name G A P +/- SOG PIM SAV Cards
5 Gemma Ortiz (c)
1
1
1
2 1 7
-1 1 47
3 2
2
2
1 1 2
1