Liga Iberdrola HH 
09/12/2019, 21:37
CHH Txuri Urdin
0 - 1
Club Gel Puigcerdà
1st 2nd 3rd T
CHH Txuri Urdin 0
Club Gel Puigcerdà 1
Pista hielo CHH Txuri Urdin
Attendance: 173
CGP sènior femení
Referee: Sergio Biec

Match Report

 

CHH TXURI URDIN
0:1
( 0-0, 0-0, 0-1 )
CG PUIGCERDA

 

L’equip sènior femení va donar la sorpresa de la jornada emportant-se una victòria de casa de les segones classificades, Txuri Urdin.

Amb una gran Carolina Moreno que va estar immensa en la porteria i un treball defensiu molt seriós, les noies van saber aguantar tot el partit i van aprofitar una de les ocasions que van tenir a les acaballes del partit per decidir-lo. L’anotadora va ser Judit Pareja que va culminar un contraatac en inferioritat a falta de 6 minuts per la botzina final.

Durant el partit, tot i passar fases en les que les locals estaven abocades a la porteria, les jugadores de groc van disposar d’alguna oportunitat clara per avançar-se. Gran lectura de partit en el que l’equip local disputava el segon partit del cap de setmana, després de passar per Logroño, i en el que les ànsies de guanyar de les favorites i el possible cansament el van saber aprofitar les visitants per aconseguir els punts en joc.

Amb aquests tres punts les de la Cerdanya consoliden la 5a posició amb 15 punts. Per darrere Jaca segueix amb 10, Granada amb 9, Huarte amb 2 i Logroño amb 1. Per davant Majadahonda segueix invicte amb 36 punts, Txuri Urdin segones amb 21, Valdemoro terceres amb 20 i Sumendi quartes amb 18. La propera setmana l’equip ceretà visitarà la inexpugnable pista de Majadahonda en un partit molt difícil de jugar degut a la diferència de nivell entre les líders i la resta d’equips.

 

Lineup

Name G A P +/- SOG PIM SAV Cards
5 Gemma Ortiz (c)
2 2
1 2
1 1 4
4
2
1 2
1 1 3
3