Liga Iberdrola HH 
03/11/2019, 22:54
CH Jaca
0 - 6
Club Gel Puigcerdà
1st 2nd 3rd T
CH Jaca 0
Club Gel Puigcerdà 6
Attendance: 234
CGP sènior femení
Referee: Sergio Biec

Match Report

 

CH JACA
0:6
( 0-4, 0-0, 0-2 )
CG PUIGCERDA

 

L’equip femení va desplaçar a la major part de la seva plantilla a Jaca per sorprendre a les aragoneses i emportar-se els punts. Amb un bon primer període en el que es va cimentar la victòria, les noies, que estrenaven equipació com a visitant, van trigar 13 minuts en anotar el primer gol. Després d’uns primers compassos en els que les ceretanes es van adaptar a les dimensions de la pista de la jacetania, la portera Carolina Moreno va esvaïr tot el perill que es va generar al voltant de la seva porteria. Judith Pareja va desviar un tir llunyà de Gabriela Barangé per convertir el primer gol del partit. Un cop oberta la llauna van caure tres gols més en poc més de 4 minuts. Barangé de jugada personal i tir de canyell. Pareja rematant una centrada de la mateixa Barangé. I Merino després de robar una passada davant de porteria i definir perfectament.

Amb el partit decidit, el Puigcerdà va saber guardar forces per assegurar la victòria i evitar rebre cap gol. La segona part van sovintejar les accions de perill en els dos costats de a pista sense que es mogués el marcador.

El tercer període el ritme va ser molt menys constant i només les jugadores del CG Puigcerdà van aconseguir anotar dos gols. Un després d’un potent slap des de la línea blava d’Indira Bosch que va entrar imparable en la porteria jacetana. El darrer gol de la tarda el va marcar Ainhoa Merino després d’una gran jugada de Judit Pereja que la portera va desviar i en el rebot a la dreta de la zona va recuperar la possessió del puck la mateixa Pareja i va centrar perquè Merino rematés sense oposició.

La jove promesa Indira Bosch, una de les golejadores, va fer una breu valoració de la victòria:

 

El proper partit de l’equip femení serà a Huarte, Pamplona, el proper 16 de novembre.

 

 

Lineup

Name G A P +/- SOG PIM SAV Cards
1 1
1
1 1 2
1
2 1
1 5 3 4
6 27
2
1 3 5 3
3 2 2
2 1 5 3
2 4 7