CG PUIGCERDA
6:4
( 3-0, 2-2, 1-2 )
CAJA RURAL GRANADA GRIZZLIES

Primera victòria de l’equip femení en la lliga Iberdrola. Les jugadores de l’equip ceretà van sorprendre en el primer terç a un equip rival que portava molts kilòmetres de carretera i que li va costat entrar en el partit. Amb l’aventatge obtingut en el primer període es va cimentar la victòria i es va jugar amb el marcador a favor la resta del partit.

Bona primera part de les jugadores locals amb una inspirada i golejadora Judith Pareja, assistida en el primer gol per Ainha Merino, que va anotar el segon. Grans intervencions de Carolina Moreno a la porteria davant de les jugadores més talentoses de Granada, dues sueques amb molt bon patinatge i control de puck.

La segona part hi va haver intercanvi de gols, amb un parcial de 2 a 2. Situacions de superioritat per part de l’equip local que va rebre un gol i en va marcar un altre.

En el tercer període Granada no li quedava més remei que anar a buscar la victòria i va posar emoció aconseguint un gol als pocs minuts de començar la part. El Puigcerdà va igualar el parcial però a pocs minuts de la finalització del partit Granada Grizzlies va posar emoció amb el definitiu 6 a 4.

Judith Pareja, autora d’un had trick en el partit, ens va fer una breu valoració del partit:

Amb aquesta victòria l’equip ceretà abandona la darrera posició de la classificació i empata a les seves rivals d’avui amb 3 punts. La setmana que ve anirà a Valdemoro en un partit més complicat encara que el d’aquest passat cap de semtana.