Liga Iberdrola HH 
05/10/2019, 14:30
Club Gel Puigcerdà
0 - 20
SH Majadahonda
1st 2nd 3rd T
Club Gel Puigcerdà 0
SH Majadahonda 20
Pista de Gel de Puigcerdà
Attendance: 175
CGP sènior femení
Referee: Marc Piguillem

Match Report

Tot i que el resultat convidi al contrari, bones sensacions d’un grup femení que feia el seu debut a casa. Un equip poc experimentat que té molt marge de millora i algunes baixes importants per compromisos diversos. Va plantar cara a un rival molt ben conjuntat i que no va notar les baixes amb les que va desplaçar-se a la capital de la Cerdanya.

Les noies afronten una temporada d’adaptació a la competició i al ritme alt dels partits. Algunes jugadores tenen molt marge de millora i amb constància i treball aconseguiran incrementar el seu rendiment ràpidament. Ben secundades per un grup de jugadores molt joves que ja destaquen en els seus equips d’hoquei gel ja sigui de Barcelona o de Puigcerdà i amb una base de jugadores que compaginen la pràctica de línia amb el gel i que aprofiten l’experiència sobre rodes per jugar sobre la superfície gelada.

El calendari que li ha tocat a les pirinenques ha sigut molt dur, enfrontant-se als equips més complicats al començament. Però amb un bon ambient de grup i moltes ganes de fer-ho bé, aniran arribant resultats més ajustats i poc a poc s’igualarà el nivell amb la resta d’equips de la competició.

La davantera Gabriela Barangé, una de les jugadores més ràpides i destacades del partit de les locals, ens va explicar com va veure el debut a casa i la temporada que tot just comença:

Les properes setmanes les jugadores del CG Puigcerdà podran treballar en els entrenaments per millorar els aspectes que que les van penalitzar i recuperar efectius de cara a final de mes per tornar a la competició amb més força i cohesió.

 

Lineup

Name G A P +/- SOG PIM SAV Cards
-11 2
-5
-8 5 6
-8
-9 1
-6
5 Gemma Ortiz (c)
-10 2
-7 1
-8
-11
-5 2
-6
-20 -19 43
-3