LNHH Sénior 
12/01/2019, 22:00
Club Gel Puigcerdà
6 - 4
Barça HG
1st 2nd 3rd T
Club Gel Puigcerdà 6
Barça HG 4
Pista de Gel de Puigcerdà
Attendance: 1027
CGP Sènior
Referee: Sergio Biec

Match Report

Davant més de 1.000 espectadors i la presència de les càmeres d’Esport 3 el CG Puigcerdà no va fallar i va aconseguir una victòria que l’acosta a l’objectiu d’entrar a playoff en la millor posició possible.

Tot i portar el pes del partit i tenir les millors ocasions, la falta d’efectivitat va condemnar a l’equip local a patir més del necessari davant d’un rival que tot i presentar-se a Puigcerdà amb moltes baixes no va donar mai el partit per perdut.

El primer terç després d’uns minuts de moltes alternatives i alta intensitat, l’equip local s’avançava gràcies al seu davanter finlandès Kustaa Tuohimaa (que acabaria marcant un hat trick). Però el FC Barcelona va aprofitar dues superioritats per capgirar el marcadaor i marxar al primer descans amb avantatge.

El segon període començava amb un equip local molt més intens i que portava tot el pes del període gaudint de numeroses ocasions per marcar. Ho va fer en dues ocasions, novament Tuohimaa i Boronat amb un autèntic golàs. A aquestes alçades el porter visitant, ex del Puigcerda, David Ros, ja era el millor jugador sobre el gel amb les seves aturades incomptables. Faltant pocs minuts per acabar amb un 4 contra 4 en pista Oriol Rubio marcava pel Barça (acabaria també marcant 3 gols el talentós davanter blaugrana) i deixava el marcador igualat per decidir en el tercer període.

Un tercer període novament dominat pel Puigcerdà que tot i això veia com novament Rubio posava el 3 a 4 en el marcador als pocs minuts de l’inici del període definitiu. Però el Puigcerdà no es va posar nerviós i va seguir treballant amb paciència. Gràcies a un power play ben trenat que culminva Carlos Rivero tornava l’empat al marcador. En plena davallada física del FC Barcelona el Puigcerdà es va créixer més i va sentenciar el partit amb gols de Tuohimaa primer i Ramon Morer tot seguit, per donar tranquilitat necessària a l’equip en els darrers minuts del partit.

Carlos Rivero, un dels jugadors més destacats, ens fa una breu valoració:

 

Amb els 3 punts el CG Puigcerdà segueix segon, ara en solitari, amb 20 punts. FC Barcelona queda de moment tercer amb 17, Jaca quart amb 13 i Majadahonda cuer amb 11. Mentre que el primer classificat de forma matemàtica és el Txuri Urdin amb 31 punts.  Bascos i madrilenys van anular el partit d’ahir per problemes amb la zamboni de la pista de Donistia.

La propera setmana el CG Puigerdà visitarà a Majadahonda per intentar no perdre la segona plaça a la classifcació que li donaria factor pista en les semifinals del playoff. La següent anirà a Jaca i acabarà la fase regular rebent al Txuri Urdin el primer cap de setmana de febrer.

https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/transmissions-esportives/hoquei-gel-puigcerda-fc-barcelona/video/5812686/

Lineup

Name G A P +/- SOG PIM SAV Cards
-4 2 2 27
1
3
1 5
1 2
1 2
3 2 8
1 1 2 2
1 -1 2
2
1 1 2 1
1 2
19 Bastien Tona (c)
1 2 2
2 2 3 2
2
1 1 7
1 6 4
5