Marc Paul va guanyar el III trofeu “Rocko” Meehan al millor defensa de la temporada

(Foto: www.hockeyphoto.net. D’esquerra a dreta: Marc Paul, Daniel Brugman, Llorenç Samarà “Sami” i Pere Gendrau)

Diumenge passat en els prolegòmens del partit entre el CG Puigcerdà i el FC Barcelona es va fer entrega del 3r trofeu Jonh “Rocko” Meehan per part dels seus organitzadors, Daniel Brugman i Pere Gendrau juntament amb un amic personal d’en Rocko, Llorença Samarà “sami”, al jove jugador llivienc de l’equip sènior Marc Paul #4.

25-final-copa-del-rei-82-83

 

John Meehan va ser un gran defensa d’origen americà que jugà al CG Puigcerdà a princip

is dels 80’s i que tot i la seva posició defensiva va marcar un “had trick” en el primer títol de l’entitat, la copa del rei del 1983. Destacava per el se

 

u esperit d’equip i de sacrifici. D’aquí que dos ex-companys seus a l’època, Daniel Brugman i Pere Gendrau, van voler recuperar els valors que tan fons els van calar del company i amic Meehan i traslladar-los vàries dècades després per reconèixer aquestes mateixes característiques en els joves jugadors ceretans.

El jurat del guardó ha estat format per tècnics, ex jugadors i aficionats. Un total de 10 persones que han votat independentment tres noms ponderadament i que la suma dels seus vots ha donat el resultat final.

John Meehan, en la seva època a Puigcerdà

Marc Pal durant el partit de diumenge contra el FC Barcelona

premsa i comunicació CGP :
www.clubgelpuigcerda.com

 premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png