Jaca i Donosti, dos desplaçaments que definiran les opcions d’assolir el liderat

Dos últims desplaçaments de la temporada regular per l’equip sènior masculí els propers caps de setmana, 23/01 i 30/01, a Jaca i Donostia respectivament. Els araonesos no volen renunciar al playoff i no es poden permetre perdre més punts, sobretot a casa. Els bascos aspiren a lluitar pel liderat sense ser favorits per aconseguir-ho. així que es plantegen dues sortides exigents pels de la Cerdanya.

En el partit de primera la primera jornada el Puigcerdà va patir molt per arrencar una victòria per la mínima, 2-3, de Jaca. De Donosti en va sortir la jornada 3 amb un 4-5. Aquests resultats, juntament amb el 5-3 a Puigcerdà contra el Txuri Urdin el 12/12 ja deixen clar que els partis han sigut ajustat

 

Declaracions Salva Barnola (15/01/21):

 

Amb la darrera derrota clara a Barcelona del CH Jaca per  10 a 0, els aragonesos han de reaccionar si no volen veure com les opcions de playoff que encara tenen s’acaben d’esvair. A més Majadahonda va guanyar als penals el seu partit i aquests dos punts aconseguits pels madrilenys allunyen en aquesta distància a un CH Jaca que en el darrer partit havia guanyat a Majadahonda.

Txuri Urdin tot i la derrota a Majadahonda manté les seves opcions entre els tres primers i ha de viatjar a Barcelona, on ja va treure dos punts fa unes setmanes, per demostrar que voldrà competir el títol de lliga als dos conjunts catalans. Primer el Barça a Barcelona i la setmana següent el Puigcerdà a San Sabastian definiran la posició exacta dels bascos.

 

L’equip femení rebrà el 23 a Quimeras Valdemoro. Un partit interessant per veure el ritme competitiu d’un equip que fa molts dies que no disposa de partits. El rival no és del febles. De fet és el màxim favorit per quedar en quarta posició. Un equip madrileny que està un graó per sota de Txuri i Puigcerdà però amb incorporacions de nivell des del darrer enfrontament entre els dos conjunts. Després de que Sumendi Vitoria no participi aquest any en la competició, algunes jugadores van decidir formar part de l’equip de Valdemoro i aquestes incorporacions han fet que les Quimeres pugessin de nivell els darrers mesos.

L’equip de Puigcerdà no pot permetre’s la derrota i és que lluita aferrissadament amb Txuri Urdin per quedar en segona posició i tenir aventage de pista en les hipotètiques semifinals de playoff. Lees basques, que ara mateix sembla que estan en un estat de forma molt bo, visitaran la vila el proper 07/02.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com