Els reis portaran un derbi català d’hoquei gel

(foto Caap Image / hockeyphoto.net)

Es reprèn la lliga d’hoquei gel a Barcelona amb la disputa del derbi català corresponent a la jornada número 13 entre el FC Barcelona i el CG Puigcerdà. Dissabte 06/01/18 a les 21:30h al palau de gel balugrana.

Un partit difícil de preparar degut a la ressaca després de les festes nadalenques i la dificultat de disposar de jugadors per treballar bé durant aquestes dates assenyalades.

A més els dos equips tindran baixes significatives en les seves files per diversos motius. Sorprenentment el partit està fixat el dia de reis i aquest fet afectarà a la presència de varis jugadors en les dues formacions. Per si fos poc la selecció estatal sub20 està concentrada a Belgrad per disputar el mundial del 10 al 16 de gener. Alguns jugadors d’aquesta edat ja s’alineen regularment amb l’equip blaugrana però aquest cap de setmana no els serà possible jugar amb el seu club. A més alguns jugadors estrangers que tornen al seu país d’origen per passar les festes es veuran obligats a avançar el seu retorn i no està massa clar si l’equip de la capital catalana podrà comptar amb tots els seus jugadors foranis.

El CG Puigcerdà necessita treure una victòria per no despenjar-se definitivament de la lluita per entrar a playoff. Per la seva banda el FC Barcelona està en la lluita amb Majadahonda per la tercera i quarta posició amb només un punt de diferència entre ells i tampoc es pot permetre cap ensopegada amb rivals que van per darrere seu a la classificació, com el cas del Puigcerdà.

Per la banda visitant a les baixes per lesió de llarga durada conegudes: Uri Paul, Ramon Morer i Max Sahagun, cal afegir la de Dani Almendros, Javi Cepeda i Pavel Ivanov, tots ells per motius personals.

Tot i les dificultats l’equip intentarà aconseguir els tres punts i començar de la millor manera possible l’any.

PARTITS PEL DIA 06/01/18 (Font: http://www.competiciones.fedhielo.com)

Categoria Sènior

Jornada 13 – 06/01/2018
38
06/01/2018
21:30
37
06/01/2018
21:30

premsa i comunicació CGP :
www.clubgelpuigcerda.com

 premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png