El Puigcerdà va millorar la gestió de les superioritats però no va poder amb el FC Barcelona

(crèdit foto premsa CGP)

lnhh Sènior

FC BARCELONA
6:4
( 3-1, 1-2, 2-1 )
CG PUIGCERDA

 

El CG Puigcerdà no va poder tornar a la Cerdanya amb els punts necessaris per aspirar als seus objectius de cara al final de temporada. Però si que va experimentar bones sensacions després d’un disputat partit de tu a tu contra un rival superior sobre el paper. Una sensació que ja és coneguda en el transcurs d’aquesta temporada en la que els resultats no han acompanyat però si el joc fluid i la irregularitat en les convocatòries.

Davant una bona entrada en les grades del palau de gel blaugrana, l’equip ceretà va estar més a prop de treure alguna cosa positiva del que el resultat reflectia al finalitzar els 60 minuts reglamentaris. Alguns errors puntuals i la gestió dels moments importants va decantar la balança del costat local.

Tot i desplaçar a Barcelona algun jugador menys dels esperats (12 jugadors i dos porters) l’equip de Barnola va sortir al gel barceloní disposat a donar un bon ensurt a un equip blaugrana que presentava alguna baixa sensible, però tampoc massa determinant. Pablo Muñoz amb assistència del capità Bastien Tona van aprofitar la primera superioritat visitant de la que van gaudir per avançar-se en el marcador. Però el Barça aviat va trobar el seu lloc a la pista mercè a un inspirat Oriol Rubio. Van empatar el partit primer i capgirar el marcador per acabar el període 3 a 1. El tercer gol blaugrana de gran factura però l’únic que van anotar en superioritat, una dada a tenir en compte donat el seu treballat equip especial en superioritats.

La meitat del segon període va transcórrer amb un Puigcerdà més conservador però ordenat i un Barça que no generava massa ocasions i si arribava a porteria topava amb un bon Beliansky. L’equip ceretà va canviar de velocitat i va generar molt perill sobre la porteria de Carretero. En una bona jugada col·lectiva, Boronat anotava a passe de Granell i posava emoció al marcador, 3 a 2. Però va durar poc l’alegria i novament Rubio anotava el seu tercer gol de la nit. Abans d’acabar el període el Puigcerdà deixava només un gol de diferència en el marcador mitjançant una superioritat transformada pel capità Tona a passe de Muñoz.

El tercer període s’esperava molt llarg pel conjunt de Barnola que amb pocs efectius posava contra les cordes a un equip jove i amb molta més profunditat de banqueta. Un dels seus professionals suecs, Boostrom, anotava un tir de mitja distància massa còmode potser, davant de la desesperació de Barnola, que posava massa lluny als de la vila del partit. El període fins al gol era completament de l’equip local i el gol posava una distància que ja semblava impossible de recuperar. Però a més de 5 minuts del final Muñóz tornava a anotar en superioritat i acostava novament el Puigcerdà a un gol. L’atre suec del Barça, Wallmark anotava el gol definitiu, 6 a 4 per evitar un final d’infart.

L’entrenador Salva Barnola ens va fer un breu resum del partit i de com s’han d’encarar les següents setmanes amb la vista posada al següent partit a casa el 27  de gener.

toni-blanco

(foto Toni Blanco)

 

premsa i comunicació CGP :
www.clubgelpuigcerda.com

 premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png