El Puigcerdà torna a Jaca per intentar repetir victòria

(foto CH Jaca. Toni Blanco)

L’equip sènior del CG Puigcerdà tornarà a visitar la pista de Jaca, només 15 dies després de la darrera vegada. El partit serà el corresponent a la 17a jornada i s’ha hagut d’avançar degut a un error de calendari per la no disponibilitat de gel a la pista ceretana. Dues setmanes enrere l’equip català va aconseguir treure els tres punts de la difícil pista aragonesa i viatjarà amb la mateixa idea tot i que ho tindrà més difícil en aquesta ocasió. Per aquest partit el Jaca recuperarà al seu porter titular canadenc Beauchamp que no va participar en la darrera derrota degut a una sanció. A més el rival del Puigcerdà tindrà la moral pels núvols després d’afiançar la segona posició guanyant a domicili al líder Txuri Urdin de Donostia, fins la setmana passada invicte i que s’havia mostrat molt superior a la resta d’equips. El difícil CH Jaca a més estarà previngut de les dificultats que l’equip de la vila els hi ha plantejat els dos encontres de les primeres voltes de la competició. Els 4 punts que té el Puigcerdà han sigut contra aquest rival i per aspirar a la primera posició que dona aventatge de pista de cara al playoff l’equip de l’alt Aragó no pot permetre’s més ensopegades i menys a casa.

L’equip groc i negre vol seguir desplegant el seu bon joc i trobant els resultats que no sempre acompanyen. El jove equip ha de seguir aprenent a jugar amb totes les circumstàncies del joc i revertir les situacions en les que són més febles per evitar que els rivals ho aprofitin. El marge de millora encara és gran en aquest darrer aspecte i serà molt important estar concentrats del principi a la fi del partit.

L’entrenador Salva Barnola fa una prèvia del viatje a la jacetania:

 

Els joves jugadors sub20 també repetiran viatge com fa dues setmanes: Huarte, al costat de la capital navarresa Pamplona. En el darrer partit es van imposar els ceretans en els llançaments de penals després d’empatar a 1 gol al finalitzar els 60 minuts i la pròrroga. Per aquest partit es disposarà de tots els jugadors menys la coneguda baixa de llarga durada d’Uri Paul. L’equip menor de 20 anys intentarà aconseguir uns punts importants de cara al seu objectiu d’arribar en la millor posició a final de temporada i entrar a playoff i a la copa del príncep. Una setmana més es podrà comptar amb els jugadors sub 17 que reforcen als seus companys i que aprofiten l’oportunitat per jugar ej una categoria superior a la seva i contra rivals de més edat per agafar una bona experiència de cara al futur.

Barnola també ens valora el partit júnior:

 

Molta sort en els dos desplaçaments als dos equips

PARTITS PEL DIA 11/11/17 (Font: http://www.competiciones.fedhielo.com)

Categoria Sènior

Jornada 17 – 03/02/2018
50
11/11/2017
21:30
Jornada 12 – 11/11/2017
36
11/11/2017
21:45

 

Categoria Júnior U20

Jornada 17 – 03/02/2018
333
11/11/2017
14:30
JORNADA 12
324
11/11/2017
14:00

 

premsa i comunicació CGP :
www.clubgelpuigcerda.com

 premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png