CH JACA
3:1
( 1-1, 2-0, 0-0 )
CG PUIGCERDA

En aquest ocasió no es va poder repetir el bon resultat de fa dues setmanes en la pista de gel de Jaca. Tot i avançar-se en el marcador i fer un partit molt seriós el CG Puigcerdà va perdre per 3 a 1 a la pista aragonesa. Les situacions en superioritat i la seva gestió van ser determinants en l’esdevenir del partit. Dels quatre gols que es van marcar tres van ser en aquesta situació avantatjosa i un altre per part local en inferioritat aprofitant una errada en el passe dels ceretans.

El partit va començar molt bé quan la segona unitat de power play del Puigcerdà va anotar el primer gol de la nit gairebé a la meitat del primer període. Jorge Piñar #13 anotava a passe d’Alex Jociles #26 i de Max Sahagún #25.  Però a falta de minut i mig per acabar el període i quan el Puigcerdà gaudia d’una nova situació de superioritat, la segona del període, un mal passe a la zona central va propiciar una contra que un dels canadencs del Jaca, Gagne #9, va transformar en el gol de l’empat amb el que acabava el període. Un gol que va ser un punt d’inflexió en el partit.

El segon període va ser el que va marcar la diferència en el marcador, sobretot amb la transformació de les superioritats. Jaca en la primera que va tenir aquest període no va perdonar i va posar el 2 a 1 en el marcador, jugats poc més de tres minuts. En la següent superioritat local, a la meitat del període, l’equip local tornava a anotar. Amb dos power play dos gols en aquest període per part del conjunt local. Mentre que el Puigcerdà no aconseguia aprofitar les superioritats i la segona unitat estava més encertada que la primera.

El tercer període ja no es mouria el marcador sobretot per l’encert del porter canadenc local que va desfer les bones opcions ceretanes de fer gol. El Puigcerdà ho va intentar i va generar ocasions de gol i va minimitzar les del rival. Un bon període sobretot els darrers deu minuts però que en el que no es va tenir aquella mica de sort necessària per lluitar pel partit.

Amb aquesta derrota el CG Puigcerdà segueix cuer amb 4 punts. EL SAD Majadahona que va perdre a la pista del líder en té 6 i és quart. EL FC Barcelona tercer amb 9 punts i per dalt CH Jaca en té 17, segon. I CHH Txuri Urdin primer amb 18 punts

U20

CH HUARTE
2:0
( 0-0, 1-0, 1-0 )

L’equip júnior va treure un mal resultat d’Huarte. Però sobretot la preocupació per part dels tècnics era no haver entrat mai en el partit. Tot i fer un darrer quart on es va llançar a porteria molt més que el rival , la gestió de les pastilles dividides va ser completament de l’equip local i això va ser determinant per la sort del partit.

Amb aquesta derrota el CG Puigcerdà queda darrer en la classificació amb 5 punts. CH Huarte és quart amb 7 punts. El CHH Txuri Urdin tercer amb 9 i per dalt: FC Barcelona amb 15 punts i primer SAD Majadahonda amb 18 punts.

Salva Barnola, entrenador de júnior i sènior ens fa una valoració dels dos partits disputats el dissabte:

La setmana que ve no hi haurà activitat en les dues categories de més edat del club. D’aquí a 15 dies es visitarà al líder en sènior, CHH Txuri Urdin de Donostia. El descans vindrà bé per recuperar a jugadors tocats i descansar després d’unes setmanes intenses.