El Puigcerdà passarà les festes nadalenques com a segon gràcies a un bon darrer període

CG PUIGCERDA
6:4
( 1-0, 2-4, 3-0 )
SAD MAJADAHONDA

SAD Majadahonda es presentava a Puigcerdà necessitat de punts per igualar a l’equip català en la classificació. Va posar en molts problemes a un conjunt local una mica irregular que es va arribar a avançar per 3 a 1 però que va veure com un treballador Majadahonda li remuntava el partit en pocs minuts. En el tercer període el Puigcerdà imposava el seu joc i aprofitva les rotacions de banqueta per arribar més fresc al tram decisiu del partit i fer així la remuntada decisiva.

Després d’uns primers minuts de pressió local el partit començava amb un intercanvi de tímides ocasios i alguna superioritat desaprofitada. Però el primer període se l’emportava l’equip de la Cerdanya després d’un gol de Reinis Demiters amb un gran slap de primera des de la líniea blava en una situació de power play (superioritat).

Només començar el segon període el SAD MAjadahonda marcava amb un gran gol del seu jugador més determinant, Luís Hernandez que minuts després quedaria fora del partit per una desgraciada lesió. El CG Puigcerdà es posava dos gols per davant gràcies als gols anotats en superioritat de Rivero i Tuohimaa. Però l’equip de Majadahonda no venía a entregar-se tant d’hora i capgirava el marcador del 3 a 1 en contra a 3 a 4 a favor, amb tres gols seguits que deixaven glaçat al públic assistent.

El tercer període s’iniciava amb un Puigcerdà més intens i que semblava que arribava més fresc al tram decisiu del partit. Després d’empatar mitjançant Leon Tona tot desviant un llançament de Nacho Granell, el Puigcerdà es posava per davant gràcies a Ramon Morer i Jorge Piñar. I amb aquesta diferència de dos gols, Majadahonda ja no podia fer més que treure el porter a la desesperada i felicitar al rival en acabar l’encontre.

CG Puigcerdà amb els 3 punts aconseguits manté la segona posició amb 17 punts, perseguit per el FC Barcelona amb 16 que ahir va donar la sorpresa a Jaca guanyant amb moltes baixes al conjunt aragonès. Aquest inesperat resultat maneté a Jaca i Majadahonda 4t i 5è respectivament amb 11 punts. Per la seva banda, el líder, Txuri Urdin, és ja matemàticament líder amb 31 punts.

El proper partit del CGP Puigcerdà serà el proper 12 de gener davant de FC Barcelona a la pista de Cerdanya. Dos equips que es perfilen en la lluita per la segona posició de la classificació quan s’iniciarà la quarta i darrera volta abans de les rondes eliminatòries de playoff.

8:1
( 4-0, 0-0, 4-1 )
LA NEVERA MAJADAHONDA

L’equip sub 20 va protagonitzar una clara victòria consolidant la seva linia ascendent de cara als playoff. Bon joc, sense donar opcions als rivals i amb un porter Egoitz González molt encertat. Ara s’haurà d’esperar els creuaments de la lliga sènior per conèixer el rival a semifinals de playoff

El club atura la seva activitat habitual durant les festes nadalenques tot i que s’han programat entrenaments especials en vàries categories.