El CG Puigcerdà busca afiançar la segona plaça de cara els Play Off amb el derbi català amb el Barcelona HG

Foto hockeyphoto.net

Prèvia de les activitats del CG Puigcerdà cap setmana 12-13 gener 2019

 

El CG Puigcerdà busca afiançar  la segona plaça de cara els Play Off amb el derbi català amb el Barcelona HG

 

Dissabte a les 22 h a Puigcerdà represa de l´activitat amb el sempre disputat derbi català, igualats amb 17 punts tots dos aconseguir els 3 punts donaria als de Puigcerdà  una tranquilitat de cara la posició a la classificació.

Segons el cos tècnic ceretà un derbi molt igualat així com  plé d´alicients, un molt important i objectiu clau d´ aquest any es  entrar als Play Off despres de quatre anys de sequera, aquests 3 punts també permeterien conservar la segona posició i així estrategicamént pogúer evitar el CHH Txuri Urdin en la següent fase.

Els ceretans no podrà comptar amb els jugadors Uri Paul i Pol Durán, que junt també amb varis jugadors del rival son amb la Selecció Estatal al mondial U20 de Estónia.

A destacar la retransmissió per TV en diferit diumenge a les 13,30 h per Esport 3 , segons l´entrenador Barnola un afegit més per coneixer aquest espectacular esport, tanmateix anima a que els afeccionats a pujar a la pista com es habitual aquesta temporada, per ell es el seté jugador en pista.

Dissabte a la pista de gel del Poliesportiu

22/12  sènior  22 h CLUB GEL PUIGCERDÀ vs BARCELONA HOQUEI GEL

Diumenge retransmissió en diferit a Esport 3 a les 13,30 h