El Puigcerdà masculí no pot amb el Jaca i perd el primer partit de semifinals. El femení més a prop de la final a 4 de la copa

(foto de Yann Rieu)

El Puigcerdà masculí no va tenir opcions en l’inici de les semifinals del playoff a casa. L’equip femení va guanyar a Huarte i està més a prop de classificar-se per la final a 4 de la copa de la reina. L’equip U18 va guanyar clarament a Huarte. I els U15 van caure lluitant contra un dels equips més forts de la competició.

CG PUIGCERDA
3:7
( 1-2, 0-4, 2-1 )
CH JACA

El Puigcerdà va perdre a casa el primer punt de la semifinal de playoff contra l’equip favorit, CH Jaca. Els aragonesos van fer un bon segon període que va ser determinant en el resultat del partit.

En la primera part, el Jaca es va avançar ràpidament en el marcador amb dos gols similars però el Puigcerdà va gaudir de més oportunitats que els rivals i a pocs minuts del primer descans va aribar el premi. Oriol Paul #06 anotava el primer gol dels locals amb un llançament que va entrar per l’escaire esquerre de la porteria rival. La sensació era que l’equip local li costava materialitzar les jugades però que es competia de tu a tu contra l’equip favorit als títols i que si es seguia amb aquesta línea es podia competir pel partit.

Però el segon període va ser nefast pels interessos locals. Un parcial de 0-4 i la sensació d’impotència a les files groc i negres. Bones triangulacions dels vermells i blancs que en poc més de 8 minuts anotaven els gols que els donaven mig partit. El Puigcerdà no aprofitava les superioritats que tenia ni les ocasions que generava. En el segon descans el resultat era de 1 a 6.

La tercera part, el partit va tornar a la línea de la primera. Un Puigcerdà més coratjós que a més va aprofitar que el Jaca ja guardava el resultat. Oriol Paul va tornar a anotar rebent una passada des de darrera la porteria de Boronat. I finalment una superioritat transformada amb qualitat per Ivan Komarovskii #28 va ser eixugada pel darrer gol aragonès.

A l’altra semifinal a Majadahonda el Barça va patir i remuntar un partit que tenia coll amunt per anotar el primer punt de l’eliminatòria.

Per tornar a repassar el partit:

Foto de Joan Reyes

2:1
( 0-0, 1-1, 1-0 )
KOSNER CLUB HIELO HUARTE

Partit ajustat entre dos equips que es volen classificar per la fase final de la copa de la reina i que encara tenen opcions matemàtiques per aconseguir-ho. Les navarreses es van avançar amb un gol extrany. Dos gols de la capitana Paula Giménez Pereiro #26 i una gran actuació de la portera Carolina Moreno #36 van ser les claus d’un partit en el que les visitants van dominar posicionalment l’enfrontament però que la qualitat de les locals i l’ordre defensiu van ajudar a guanyar els punts al final.

A l’inici del partit una bona rotació de gairebé totes les jugadores disponibles del Puigcerdà va permetre que l’equip arribés més sencer en la part final. Uns minuts finals en el que els dos conjunts jugaven només dues línies i que van haver-hi opcions de que el marcador fos diferent.

El Puigcerdà suma dues victòries i rebrà a Valdemoro en la darrera jornada de la lligueta. En l’altre partit dels quarts, Valdemoro va guanyar clarament al Txuri Urdin. Madrilenyes i navarreses tenen 1 victòria cada equip i les segones rebran a casa a un Txuri Urdin que no ha guanyat cap partit. Tot i la classificació virtual de les cerdanes, el complicat sistema de competició en cas de triple empat fa que el Puigcerdà necessitarà guanyar en el darrer partit per evitar haver de recórrer a diferències de gols entre els equips teòricament empatats.

I en la final de la lliga Iberdrola hi haurà cinquè partit després de que Jaca guanyés els dos partits a casa i forcés el desempat que es jugarà a Majadahonda.

Un partit que mereix tornar-se a veure:

Altres catregories del club:

6:0
( 2-0, 0-0, 4-0 )

Els U18 no van donar opció als rivals navarresos. Uns punts que li aniran molt bé al conjunt puigcerdanès per tornar a trobar bones sensacions de cara als darrers partits del bottom 5 en els que es jugaran les primeres places de la classificació, que donen accés a la fase de la copa.

EL partit es pot veure aquí:

5:7
( 0-1, 2-4, 3-2 )
LA NEVERA PANDAS

L’equip madrileny no es va deixar sorprendre en aquesta ocasió per un conjunt puigcerdanès jove i descarat. Pocs dies abans el xoc entre els dos equips s0havia resolt en la tanda de penals. La bona feina dels cerdans no va tenir recompensa i un mal segon període va condemnar el resultat. El conjunt U15 de la Cerdanya va competir fins al final i va creure en la remuntada en tot moment.