El Puigcerdà femení perd els dos partits a casa i queda eliminat en semifinals

(foto de Joan Reyes)

Es repeteix la història de la temporada passada i tot i haver guanyat el primer duel de les semifinals, el Puigcerdà cau eliminat a casa en els partits definitius.

 

CG PUIGCERDA
0:4
( 0-1, 0-1, 0-2 )
SH MAJADAHONDA

Un Puigcerdà nerviós no va poder contra un rival més ordenat i conjuntat. Majadahonda va saber defensar bé i des d’una portera molt sòlida va aprofitar el domini per guanyar tots els parcials sense encaixar cap gol. El Puigcerdà no va aprofitar les ocasions que va tenir i en el tram final es va deixar anar rebent dos gols en inferioritat. Les davanteres del Puigcerdà no van tenir el seu dia però el joc tàctic de Majadahonda va tenir un pes important en la victòria. Un partit en el que la dinàmica de l’eliminatòria va canviar radicalment i deixava el partit de l’endemà com el que decidiria l’equip finalista.

CG PUIGCERDA
1:2
( 0-1, 1-0, 0-1 )
SH MAJADAHONDA

El partit definitiu es va decidir amb un gol faltant 8 minuts per acabar el partit. Majadahonda es tornava a adelantar en el marcador el primer període però un gol en el segon temps de #88 Dakota McAlpine desviant un slap de #15 Carla Iglesias tornava la igualada al lluminós. La mateixa jugadora canadenca del CG Puigcerdà estavellava un tir al travesser ja avaçat el tercer període però el puck no volia entrar. I després d’una superioritat local, la jugadora expulsada que tornava al gel quedava sola al mig de la pista i anava contra la portera i aconseguia el gol amb un moviment cap al pal llarg. El Puigcerdà tot i intentar-ho rebia una sanció en el tram final que l’acabava de condemnar a no jugar la seva primera final de lliga.

Un cap de setmana amarg per l’equip femení que ara s’haurà de centrar en la lligueta de classificació per la copa de la reina que començarà la propera setmana a la capital cerdana.

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com