El femení ha de guanyar un partit per arribar a la final

(foto de Joan Reyes)

El CG Puigcerdà femení es jugarà a casa el ser o no ser a la final de la lliga 23-24. Dissabte nit 2n partit de la semifinal i en cas que fos necessari diumenge el desempat.

 

Dissabte 24/02 SEMIFINALS PLAYOFF SEGON PARTIT

22:00h. CG PUIGCERDÀ – SH MAJADAHONDA

 

Diumenge 25/02 SEMIFINALS PLAYOFF TERCER PARTIT (EN CAS QUE SIGUI NECESSARI)

14:15h. CG PUIGCERDÀ – SH MAJADAHONDA

Aquest cap de setmana es decidiran els equips finalistes de la lliga femenina i el Puigcerdà està a una sola victòria d’aconseguir arribar-hi per primer cop a la història. En el primer partit, jugat a Madrid, que va acabar amb un ajustat 2-3 pel Puigcerdà amb remuntada en inferioritat inclosa, es va demostrar que els dos equips estan molt igualats. El Puigcerdà vol lluitar contra l’experiència i el palmarès de les rivals. L’equip femení del Majadahonda mai s’ha perdut una la final de lliga en tota la història de la competició. El Puigcerdà mai s’ha classificat per la final. Les cerdanes són concients del potencial de les majariegues i intentaran fer valdre el factor pista per passar la ronda. S’espera una bona entrada a les grades per recolsar a un equip femení que ha treballat molt dur per arribar fins aquí. El grup no pot entrenar mai juntes donat que una part important de jugadores viuen fora de la comarca. Per el que el treball conjunt és molt difícil a diferència d’altres clubs i el mèrit de l’equip és enrome. i sembla que aquesta temporada té més opcions d’arribar lluny

La primera oportunitat serà en el segon partit, dissabte a les 22:00h i si fes falta es jugaria un desempat l’endemà diumenge a les 14:15h. Majadahonda necessita forçar el desempat i jugar amb els nervis locals per mantenir les seves opcions. El Puigcerdà ha de trobar la mentalització per intentar repetir el resultats dels darrers enfrontaments amb Majadahonda, que es compten per victòries. L’aportació de les golejadores de l’equip serà necessari així com l’actuació a la porteria, en la que el Puigcerdà acostuma fonamentar la seva solidesa. El treball en bloc de totes les jugadores groc i negres i el sacrifici defensiu que es va demostrar el primer partit hauria de mantenir-se, intentant minimitzar errades.

 

Per l’altre costat del quadre el CHH Txuri Urdin es va avançar a domicili per un clar 0-8 pel que partirà com a equip favorit el dissabte a les 20:30h davant del Kosner CH Huarte. Si fes falta un desempat aquest seria el diumenge a les 14:30h, també a la capital de Guipuzcoa.

També es jugarà el darrer partit de la lligueta de la Copa de la Reina entre CH Jaca i Quimeras Valdemoro

 

 

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com