El Club Gel Puigcerdà comença la seva participació a la lliga 17/18 amb un important desplaçament a Majadahonda

(Foto: Alfons MM)

Els equips júnior i sènior del club es desplaçaran aquest proper dissabte dia 16 al centre de la península ibèrica per enfrontar-se a l’equip de La Nevera Majadahonda. A les 14:30 està programat el partit de l’equip sub 20 i a les 22:00 el de l’equip sènior.

Majadahonda és un equip ben treballat per en Carlos Gordovil, un dels millors entrenadors estatals, conegut en el món de l’hoquei gel per haver estat, en el passat, al capdavant del combinat nacional i en llocs de direcció tècnica dintre de la federació de gel. Disposen de talent jove de la casa amb jugadors que ja estan començant a destacar a nivell nacional en la selecció espanyola. En categoria absoluta un equip que porta molts anys jugant junt i que compta amb alguna incorporació estrangera de nivell per aquesta temporada.

Els nois de Salva Barnola tenen moltes ganes de començar la competició després d’una bona pretemporada i esperen poder tornar amb dues victòries, tot i que saben que l’equip local no els ho posarà fàcil. Malgrat les baixes, en categoria sènior es desplacen pràcticament tres línies de jugadors, bona part d’ells davanters. En categoria júnior es compta amb menys efectius i el reforç del porter Iker Fernández, porter de Boadilla que serà una incorporació clau per treure equip en aquesta categoria.

Començar bé sempre ajuda en la moral dels jugadors. L’any passat no es va entrar a play off per poc i precisament aquest equip madrileny va ser el que va privar d’entrar-hi amb resultats directes molt ajustats. A darrera hora la lliga ha quedat composta per 5 equips donat que el Boadilla s’ha retirat de la competició. Així que els dos finalistes de l’any passat, Txuri Urdin i Jaca configuren el grup de favorits. El FC Barcelona sembla que estigui un pas per sota. I Majadahonda i Puigcerdà podem pensar que, a priori, s’hagin de disputar la quarta plaça per entrar a play off. Abans de començar, aquest sembla el dibuix, veurem si la realitat ho desmenteix.

En l’àudio següent podeu escoltar la prèvia que fa l’entrenador Salva Barnola per aquesta primera jornada de lliga:

 

PARTITS PEL DIA 16/09/17 (Font: http://www.competiciones.fedhielo.com)

Categoria Sènior

Jornada 1 – 16/09/2017
1
16/09/2017
 21:30
2
16/09/2017
 22:00

Categoria Júnior U20

Jornada 1 – 16/09/2017
302
16/09/2017
 14:30
301
16/09/2017
 21:15

www.clubgelpuigcerda.com

premsa i comunicació CGP :

 premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png