El CG Puigcerdà torna derrotat de Majadahonda

(Foto de Javi Gómez)

El CG Puigcerdà tornà de Majadahonda amb una clara derrota per 4 a 2 (1-1, 2-0 i 1-1). L’objectiu era aconseguir els tres punts davant d’un rival a priori directe per a la fi de la competició assolir la quarta plaça de cara a entrar a la copa del rei i a play off de lliga. Certament el format de competició donarà moltes altres opcions a l’equip groc i negre i veurem si es cumpleix la teòrica superioritat dels altres tres equips en competició.

A l’equip li va faltar intensitat i va pagar els errors que va cometre en un partit molt igualat en molts aspectes del joc però en el que el seu rival va saber aprofitar millor les seves qualitats i va aconseguir tirar a porteria el doble de vegades que els de la Cerdanya. El porter debutant en gel, David Ros, va fer una gran actuació i pràcticament tots els gols van ser de rebots que els defenses ceretans no van estar encertats a evitar. L’equip ha fet autocrítica dels errors comesos i espera que la setmana que ve davant un rival sobre el paper més complicat, el Jaca, pugui donar més de si i poder fer així un bon debut davant de l’afició de Puigcerdà.

Precisament el debutant David Ros ens valorava com havia vist el primer partit de la temporada, el seu debut particular en el gel i la seva adaptació al grup.

El primer període va ser potser el més igualat del partit (1-1). L’equip  local es va avançar en el marcador passat l’equador del mateix mitjançant el davanter Juan Bravo #9 (assistit per Alexander Cumming #9 i Erich Dumpis #77, un dels dos jugadors extrangers dels que disposa la plantilla madrilenya). Tres minuts després el Puigcerdà empataria gràcies a una doble superioritat ben aprofitada per Nacho Granell #9 (assistit per Pablo Muñoz #7 i Uri Boronat #41). Un període molt igualat també en llançaments a portería (6-5) i en minuts de penalització (4-2).

El segon període va ser el determinant donat que va registrar un parcial de 2-0 per l’equip local que a la fi del partit seria la diferència clau. Tot i tenir les mateixes sancions (4 minuts per banda) l’equip local va fer 10 llançaments més a porteria (17 – 7) i al voltant de la meitat del període va marcar els dos gols de la part. El primer obra d’Eric Dumpis #77 (assistit per Juan Bravo #11) i el segon d’Alfonso García #32 (assistit per Alberto Martínez #2 i Pablo Martín #42).

La tercera part tot i els canvis de línies de l’equip no es va poder redreçar el marcador i va tornar a reflectir un parcial d’1 a 1. Primer es va tornar a avançar l’equip de Majadahonda 5 minuts després de començar la part. Luís José Hernández #34 marcava el 4-1 (assistit per Ángel Fernández-Pola #18 i José Ignacio Vicente #3). En el darrer minut del partit el Puigcerdà va poder maquillar una mica el resultat deixant-lo en el definitiu 4 a 2 amb una nova diana del davanter llivienc Nacho Granell #9  (assistit per Oriol Paul #6). Una part en la que l’equip local va llençar al porter Ros més del doble de vegades (11-5). I en el que es va registrar més minuts de penalització per una acció entre dos jugadors, un de cada equip, que va suposar 25 minuts de penalitzacio pel Majadahonda per 31 minuts el Club Gel Puigcerdà en aquesta part.

Només queda aprendre de la derrota i entrenar bé pel proper compromís la propera setmana, dia 23/09 a la pista de de gel del Poliesportiu de Puigcerdà davant del rival històric, CH Jaca.

dsc00751

(foto de Javi Gómez)

D’altra banda l’equip júnior va sortir apallissat de La Nevera majariega per un resultat de 14-4 (2-2, 9-0 i 3-2).

Com es pot veure en els parcials el segon, com en el cas dels sènior, també va ser determinant. L’equip local va fer 10 llançaments més que el Puigcerdà a porteria (30 a 20) i molts més minuts d’expulsió que no es van poder aprofitar (22 a 4). Segurament un equip molt jove i amb pocs efectius que li tocarà patir molt aquesta temporada però que de ben segur en sabrà treure una bona lliçó per la seva progressió de cara al futur. Jugadors sub 17 que ja estan a la disciplina de l’equip sub20 i que en els propers anys ja tindran bona experiència. El porter madrileny que ni coneixia als seus companys va tenir una actuació una mica irregular però prou bona degut als pocs minuts de gel que portava aquesta temporada. Serà un equip amb molt marge de millora durant la temporada i que s’haurà de treballar dur.