El CG Puigcerdà va rebre una clara derrota a la pista del favorit als títols

Foto arxiu hockeyphoto.net

CHH TXURI URDIN IHT
11:2
( 3-2, 4-0, 4-0 )
CG PUIGCERDA

El CG Puigcerdà sènior no va poder sobreposar-se a les baixes amb les que viatjava a la capital gipuscoana i va rebre un dur correctiu per part del pressupost més alt de la lliga i màxim favorit a revalidar títols de lliga i copa.

Tot i la importantíssima baixa a la porteria, després de l’adéu aquesta setmana de Grinfogels, l’equip va aguantar a un rival amb un gran potencial el primer període i part de segon. A la meitat del partit el Txuri va imposar la seva pólvora i es va distanciar força en el marcador. La diferència en el lluminós va pesar en la mentalitat dels de groc i negre que van baixar la bona intensitat que havien mantingut fins aleshores i van encaixar una diferència molt abultada en contra.

Els porters reserva Wehsthof i González es van repartir els minuts durant el partit i els gols encaixats. Els dos porters van fer un bon paper tot i no tenir el mateix nivell que el porter letó. El Puigcerdà està a l’espera de tancar el fitxatge d’un porter els propers dies esperant que tingui el mateix nivell que Nils Grinfogels.

La setmana que ve el CG Puigcerdà descansa i la següent torna l’activitat al gel amb el partit a casa contra el CH Jaca.

 

CHH TXURI URDIN IHT
4:5
( 1-3, 1-0, 2-1, 0-0,*LP:1-2 )
CG PUIGCERDA

Sorpresa a la categoria sub20 on els nois de Barnola i d’Hilario van aconseguir 2 punts guanyant al seu rival donostiarra als penals. Un dels equips que ocupen la part alta de la classificació i que es van veure sorpresos per un equip ceretà que comptava amb tots els seus efectius per primer cop a la temporada.

altres resultats

Dissabte

24 /nov U7 torneig amistós amb Andorra ,HC3 Cerdagne Capcir, Castres, a ANDORRA

els resultats no compten ja que es promoció de base

24 /nov U12   CLUB GEL PUIGCERDÀ 14 BARCELONA HOQUEI GEL 0

Diumenge

25 /nov U14  CLUB GEL PUIGCERDÀ 1 VALDEMORO IT A 6 ( 0-4, 1-1, 0-1 )

25 /nov U17  CLUB GEL PUIGCERDÀ 8 VALDEMORO IT 6 ( 1-1, 3-3, 4-2 )

25 /nov U14  CLUB GEL PUIGCERDÀ 6 VALDEMORO IT B 1 ( 3-0, 1-1, 2-0 )

 informació técnica a http://www.hockey.fedhielo.com/