Duel pirinenc amb la segona posició en joc

El proper dissabte 08 de desembre a les 22h el CG Puigcerdà rebrà al CH Jaca en plena lluita d’ambos conjunts per assolir la segona plaça de la competició estatal. Amb un Txuri Urdin de Donostia destacat en la primera plaça els dos equips pirinencs volen distanciar als rivals directes i aconseguir una segona posició que donarà factor pista en les semifinals.

El CH Jaca ve de guanyar la setmana passada al líder Txuri Urdin a la tanda de penals. Enguany s’ha convertit en la bèstia negra dels donostiarres guanyant-los dos partits. Un equip molt sòlid a la rereguarda que aprofita molt bé les seves ocasions i desplega un joc pràctic i efectiu. Amb una plantilla sense professionals formada íntegrament per jugadors de la pedrera però que estan demostrant que lluitaran per aconseguir els títols en joc amb opcions reals d’aconseguir-los.

El CG Puigcerdà estrenarà per aquest partit nou porter. Un experimentat rus que ha sigut la solució d’urgència per un equip groc i negre necessitat en aquesta demarcació. Tota una incògnita saber el rendiment del nou jugador tot i que té un currículum molt interessant. Els de la Cerdanya venen d’una setmana de descans i una mica faltats de rodatge competitiu, però amb ganes de seguir la bona línea que portaven fa unes setmanes. Amb un dels jocs més vistosos i atractius de la lliga, han anat polint errors comesos les primeres jornades que van costar alguns punts i han aconseguit ser més resolutius.

Aquesta temporada els dos equips s’han enfrontat ja en dues ocasions amb victòries respectives com a visitants. Es preveu un partit igualat i emocionant com és habitual en aquests encontres. La batalla començarà a la porteria on un dels porters més en forma dela lliga, Buno González, intentarà repetir la bona actuació de la primera volta a la pista ceretana. A l’altre costat de la pista, Tsaregogodsev intentarà fer oblidar al fins fa poque setmanes porter titular, Nils Grinfogels.

Salva Barmola, entrenador sènior fa una prèvia de la jornada:

L’equip sub 20 ho tindrà encara més complicat davant d’un dels favorits de la categoria. Els aragonesos tenen més experiència i viuen en part d’ella. Els ceretans poc a poc van millorant i plantant cara a tots els rivals. EL partit serà dissabte 8 a les 13:15

Novament Barnola valora la jornada júnior

Per acabar amb els enfrontaments Puigcerdà-Jaca, l’equip sub14 jugarà diumenge 9 a les 11 del matí contra el CH Jaca U14. Dos qequips en formació que ocupen la meitat de la clsssificació i que segurament disputaran un partit en igualtat de forces