El CG Puigcerdà s’emporta el tercer partit i jugarà per guanyar la lliga demà diumenge a les 15:30h

CG PUIGCERDA
5:3
( 3-0, 0-1, 2-2 )
CHH TXURI URDIN IHT

Tercer partit de la final de la lliga en el què l’equip local ha sabut aprofitar l’extraordinari ambient i anotar-se el segon punt de l’eliminatòria. Davant de la millor entrada de la temporada els de Barnola han marcat molt ràpid la diferència i han hagut de patir fins al final perquè el conjunt txuriurdin s’ha posat a un gol en la tercera part.

Un primer període que començava amb un equip local més ficat en el partit i que anotava tres gols i donava sencació de poder eixamplar encara més la diferència. Ramon Morer en power play, Marc Paul en inferioritat i Pablo Muñoz, eren els golejadors del període.

El segon període el joc ha sigut molt més trabat i les ocasions de gol han costat més de sovintejar. El Txuri Urdin ha aprofitat una situació de superioritat per anotar el primer gol i entrar encara més en el partit. Tot i alguna ocasió més no ha aconseguit anotar més gols en aquest període

El tercer període començava amb un minut boig en el què l’equip visitant notava i pocs segons després el Puigcerdà responia al gol, gràcies a Nacho Granell. Després de superioritats desaprofitades el màxim golejador de la lliga posava el 4 a 3 amb 10 minuts per jugar i la por a jugadors i afició local. Després de superar diverses expulsions finalment Granell anotava per part local i desfermava l’alegria d’equip i afició.

Sense temps d’assaborir el resultat cal descansar i demà a les 15:30 es jugarà el 4 partit que el Puigcerdà intentaria que sigui el definitiu. En cas de guanyar-lo aconseguiria una lliga que fa 11 anys que se li resisteix. Però davant té a un equip molt sòlid que demà saltarà al gel amb lobjectiu de guanayr i emportar-se l’eliminatòria a Donostia on es jugaria el desemptar la setmana que ve.