El CG Puigcerdà no jugarà el play-off… O quan la feina ben feta no es suficient.

U20 CG Puigcerdà 4 SAD Majadahonda  ( 1-2,2-1,1-3)                     foto : Caap Image /Yann Rieu

Amb les forçes igualades a les dues primeres parts pero amb una lleugera superioritat dels de la Cerdanya el resultat va estar condicionat a la tercera part per l´enduriment del partit, 45 min de penalització dels ceretans  sobretot a la darrer terç en contra dels 18 min dels de Majadahonda els hi va donar als madrilenys una victòria a l´abast pero que la manca de disciplina va decantar a favor dels visitants.

Gols de Nacho Granell amb 3 i de Leon Kelwey-Brown amb 1

Sénior   CG Puigcerdà 4 SAD Majadahonda  ( 1-1, 2-1, 1-2, 0-1 )

Dissabte a la nit, a la Pista de Gel de Puigcerdà, el Club Gel Puigcerdà va perdre contra la SAD Majadahonda, per un marcador de 4 – 5, en el gol d’or, desprès de que els groc i negres fossin l’equip dominant al gel i al marcador, durant pràcticament tot l’encontre.

Aquesta derrota deixa fora del play-off’s al ceretans, doncs al Puigcerdà li calia guanyar 3 dels 4 partits que li quedaven a la lliga i que el Majadahonda perdés els dos que li restaven.

Pel que fa al partit, el Majadahonda va sortir al minut 1 amb molta intensitat, el que va provocar 5 minuts de desconcert entre els locals. Però va ser això, 5 minuts. A partir d’aquí, el Puigcerdà va dominar sobre el gel i al marcador. El lluminós únicament va indicar igualtat o avantatge del Puigcerdà, durant el 60 minuts reglamentaris, avantatge que va arribar als dos gols, amb el 3 a 1 i amb el 4 a 2.

img_5477
foto : Caap Image / Yann Rieu

Però, en ocasions, la feina ben feta no es suficient i llavors el que compte son els detalls, i també la sort.

Detalls com alguna expulsió evitable en moment de domini ceretà i que permetia respirar al rival .

O l’efecte sort, una sort que va esquivar al Puigcerdà amb dos postes, fins a tres escapades de 1 contra el porter o disposar dels darrers 3 minuts de temps reglamentari amb superioritat numèrica, amb multitud de tirs la porteria contraria, i no obtenir el premi del gol.

Resumint, el Puigcerdà va jugar per a guanyar el partit, va fer be la feina i es mereixia la victòria, però el Majadahonda va aprofitar millor els seus moments i els madrilenys seran qui jugaran el play-off.

A aquest resultat negatiu, cal afegir una altres notes preocupants per als ceretans com son les lesions importants de Jesús Moreno, Pol Duran i Bastien Ribot.

D’altra banda, diumenge al migdia es va disputar, també a Puigcerdà, un segon partit de lliga sènior que va enfrontar als locals i al CH Boadilla.

El partit no va tenir un altre color que el groc i negre del Puigcerdà iel marcador de 15 – 1 així en deixa constància.

Als madrilenys no els va faltar voluntat i esforç, però si que van estar mancats de recursos tècnics i tàctics per a posar en dificultats a un El CG Puigcerdà que necessitava una dosi d’autoconfiança, un partit per a agradar-se i alliberar la tensió de la nit anterior. I el Boadilla va ser el rival perfecte.

Amb aquests resultats el Puigcerdà continua en la 5a posició de la classificació, una posició de la que molt difícilment es mourà fins a finalitzar la fase regular i que, com ja s’ha esmentat, els deixa fora dels play-off pel títol.

Finalment, esmentar que dissabte també hi va haver partit de categoria junior entre el CG Puigcerdà i la SAD Majadahonda, partit que va finalitzar amb un resultat de 4 a 6 , favorable als majariegos. Tot i aquest resultat, els juniors conserven la tercera posició de la classificació a manca d’una jornada per a que finalitzi la fase regular de la lliga.

Senior CG Puigcerdà 15 CH Boadilla 1 ( 3-0, 7-0, 5-1 )

Partit de trámit devant d´un recent ascengut aquest any procedent de la segona divisió sense gaires dificultats pero complicat moralment després del trasvals d´ahir, pendent de celebrar des del octubre i ja sense cap repercussió amb el resultat d´ahir, amb absències notables amb les baixes per lesió d´ahir .