El CG Puigcerdà no es deixa sorprendre i guanya els seus partits sènior

Victòria del Puigcerdà masculí en la darrera jornada de la fase regular. El femení va aconseguir una victòria important en la fase de quarts de final de la copa de la reina. Els U18 van caure a Logroño i els U15 van perdre a casa amb el CH Jaca,

CG PUIGCERDA
11:6
( 6-1, 2-2, 3-3 )
KOSNER CLUB HIELO HUARTE

 

Jornada de tràmit per la competició estatal amb les semifinals ja definides. El CG Puigcerdà i el Kosner CH Huarte van oferir un espectacle als espectadors que es van apropar a la pista del poliesportiu a primera hora de la tarda del diumenge. Molts gols i de bona factura per part dels dos conjunts. El primer parcial va ser demolidor pels locals que van rotar a la porteria al segon porter les dues següents parts. Huarte arribava a Puigcerdà després de guanyar la nit anterior a la pista del Txuri Urdin i amb un equip curt d’efectius. Però la juventut i treball dels navarresos va posar contra les cordes en algunes fases a un Puigcerdà que va patir menys de lo habitual en defensa i va treballar amb l’ojectiu de preparar les semifinals que començaran la propera setmana contra el temible CH Jaca.

Els gols cerdans els van aconseguir per partida doble Oriol Brornat #22, Ivan Komarovskii #28, Evgenii Lapenkov #37 i Ignat Zemchenko #92, també un gol cada un Oriol Paul#06, Pol Costa #81 i el primer gol en la copetició del jugador U18 Èric Martínez #34.

En els instants previs Pol Duran va rebre el premi John “Rocco” Meehan al defensa més implicat amb l’equip. El trofeig, impulsat per Daniel Brugman i Pere Gendrau ja ha arribat a la VIII edició i en aquesta ocasió va ser entregat per Josep Costa, l’exjugador del CG Puigcerdà que té l’honor de ser el primer que va anotar un gol oficial a la pista del poliesportiu. En representació de Daniel Brugmann, la seva filla Lucie. I en representació del jurat que decideix quin defensa s’ajusta més al perfil requerit, l’ex jugador Javier Cepeda.

Pol Duran, Josep Costa, Pere Gendrau, Lucie Brugmann i Javi Cepeda Foto Joan Reyes

Per veure el partit novament:

 

CHH TXURI URDIN
0:3
( 0-1, 0-1, 0-1 )
CG PUIGCERDA

Primera victòria de les noies del CG Puigcerdà en la fase de quarts de final que donarà accés a la final a 4 de la copa de la reina. Un partit seriós del grup groc i negre que va marcar un gol en cada part. En el primer temps Náyade Rodríguez #23 avançava les cerdanes després d’aprofitar un rebot, Natàlia Girvés #28 aconseguia el segon gol en una jugada embolicada i en la tercera part Glòria Sirvent #11 marcava de llançament llunyà. El Puigcerdà viatjava amb importants baixes però el grup es va fer fort i el treball constant que ve fent durant tota la temporada es nota a cada partit.

Al Puigcerdà ara li quedaran dos partits a casa les properes setmanes contra CH Huarte (04/03 a les 16h) i Quimeras Valdemoro respectivament. Aquests dos equips es van enfrontar el dissabte amb victòria visitant de les navarreses així que previsiblement tindran necessitats diferents per classificar-se per aquesta final de la copa de la reina que es jugarà a Majadahonda.

Paraules de Nuria Loureiro en el vatge de tornada:

Raul Loureiro

Per reveure el partit:

Altres catregories del club:

MILENIO PANTHERS
7:3
( 2-1, 1-0, 4-2 )
CG PUIGCERDA

Derrota inesperada de l’equip U18 davant d’un equip que encara no havia guanyat cap partit aquest curs. Un partit desastrós dels de la Cerdanya que no van tenir opcions en cap moment en la seva visita a la Rioja. Tocarà aixecar-se i seguir treballant per assolir els objectius

 

Per tornar a veure el partit:

 

CG PUIGCERDA
0:7
( 0-2, 0-2, 0-3 )
CH JACA

 

El Puigcerdà U15 no va poder amb el líder intractable de la categoria. Una vegada més els aragonesos no van donar opcions al jove grup puigcerdanès.

Es pot tornar a veure el partit en l’enllaç següent:

Bona experiència de l’equip U13 que va viatjar al torneig de Logroño. Molta germanor i bon ambient per seguir avançant en la fase de creixement del grup.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com