El CG Puigcerdà afrontarà un difícil desplaçament a Jaca.

nacho-granell
Nacho Granell, un dels referents ofensius del CG Puigcerdà

Prèvia de la 14a jornada de Liga Nacional de Hockey Hielo en categoria sènior

Els ceretans volen confirmar la seva progressió positiva i donar la millor imatge possible.

Dissabte dia 17, a les 21:30, el CH Jaca rebrà al CG Puigcerdà en el Pabellon de Hielo de la localitat aragonesa per a disputar el partit de lliga sènior corresponent a la 14a i darrera jornada de la fase regular.

Oficialment serà la darrera jornada però el Puigcerdà te encara un partit pendent a casa, contra Milenio CP Logroño, que es va aplaçar en la 2a jornada. Aquest partit es disputarà el dia 14 de gener de 2017.

El compromís del Puigcerdà no serà gens fàcil doncs el CH Jaca es l’actual segon classificat de la lliga i un dels dos favorits al títol d’aquest any, junt amb el CHH Txuri Urdin.  Ara be, un Puigcerdà – Jaca mai és un partit més i tots dos equips tindran una motivació extra en la rivalitat històrica entre els dos clubs.

L’equip aragonès compta amb una de les plantilles més equilibrades de la lliga i també una gran profunditat de banqueta. Disposen d’un bon nombre de jugadors de la pedrera reforçats per 4 nord-americans, entre ells el porter.

El joc del Jaca és ràpid i físic, amb un perfil molt canadenc, probablement influït pels reforços, però també per les arrels canadenques del seu entrenador Miguel Baldris, un vell conegut de la lliga on va exercir com a jugador durant molts anys.

Per la seva banda el CG Puigcerdà, viatjarà amb els efectius justos donat que fins a 4 jugadors encara estan lesionats desprès del partit contra Majadahonda de la anterior jornada. A més hi haurà algunes absències per diversos motius, així que l’entrenador Salva Barnola haurà de tibar de jugadors de l’equip Sub20, el que ja ve realitzant sense complexos durant tota la temporada.

La proposta de joc dels ceretans es basarà en realitzar pressió intensa als defenses aragonesos  responsables d’iniciar les sortides de zona (fore-chek) per a impedir-los les passades còmodes. I això sense treure l’ull dels  homes desequilibrants del rival com ara Montreuil, Di Sei o Carbonell. I l’objectiu principal? Confirmar que la millora de rendiment mostrada en els darrers partits contra Txuri Urdin i Majadahonda, a arribat per a quedar-se.

De la resta d’equips del CG Puigcerdà, únicament l’equip júnior tindrà compromís també contra El CH Jaca. Serà el dissabte dia 17, a les 12:30 hores, també a Jaca. Els Juniors ceretans tenen garantida la presència en elplay-off, però lluitaran per a millorar la 3a posició actual, que comparteixen a punts amb el CHH Txuri Urdin.

L’entrenador del CG Puigcerdà, Salva Barnola, ens ha deixat les seves opinions. Les podeu escoltar clicant el play del reproductor.

captura