Un CG Puigcerdà sénior amb bona evolució encaixa una derrota agredolça amb el líder de la lliga el Txuri Urdin de Donostia, en júnior cómoda victória dels de Puigcerdà

Foto Yann Rieu / Caap Image                                                                                  

U20 CG Puigcerdà 8 CHH Txuri Urdin 2 ( 1-1, 5-1, 2-0 )RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

Un resultat positiu per al CG Puigcerdà que reflexa el bon treball en équip i l´experiència acumulada als darrers anys així com el treball técnic des del començament de la temporada, amb un joc rápid, dinàmic i disciplinat han resolt un partit cómode on la pressió exercida per el ceretans a l´atac ha estat clau al segon i tercer parcial.

Marc Paul i Leon Kelwey- Brown amb 3 gols, 1 de Ignacio Granell i Pol Duran son els marcadors de la jornada combinats  amb la bona actuació del porter Arnau Respecte, ben encertat a les seves aturades.

Jugadors molt joves que dia a dia segueixen evolucionant i que són el futur inmediat ja que molts d´ells, al vespre, ja  reforçen al équip sénior  on encara van agafant més experiència i minuts de joc.

Actualment a la tercera posició de la classificació de la lliga júnior i amb l´ambició d´aconseguir la segona plaça, assolibe segons el seu plantejament.

Sénior LNHH  CG Puigcerdà 2 CHH Txuri Urdin 5 ( 0-2, 2-2, 0-1 )

Intens partit ahir a la nit al Poliesportiu de Puigcerdà, sense arronsar-se devant de l’actual líder de la classificació el CG Puigcerdà va demostrar l´evolució del treball i metodologia del nou cos técnic, reconeixement palpable del treball  constant dels darrers mesos en el seu projecte de futur amb jugadors de la casa.

Segons Dani Hilario, segon entrenador del CG Puigcerdà

 “ En positiu no esta gens malament el resultat de 2 a 5 amb l´actual lider, com a negatiu hem jugat més de la meitat del partit amb inferioritat númerica i aixó ens ha condicionat molt, aquest serà un dels aspectes que treballarem molt de cara el partit clau amb el Majadahonda la propera setmana a casa, es per aixó que amb el resultat estem satisfets dintre del  que cap”

Hilario ens destaca la molt  bona feina avui del porter Beliansky, únic fitxatge estranger d´aquesta temporada que al llarg del partit va estar a un gran nivell  i ha estat un dels  protagonistes de la nit.

Un partit molt interesant el vist avui, on amb el 5 contra 5 ha esta igualat amb molts moments plantant cara i acabant  la segona part amb empat a 2 i demostrant el CG Puigcerdà una molt bona sintonía devant de un CHH Txuri Urdin molt rápid i cohesionat amb devanters de molta qualitat així com probablement el millor porter de la lliga, Ander Alcaine.

Imatge molt digne del jugadors de la casa ahir i un bon espectacle per als nombroses espectadors presents que varèn poder gaudir de un bon partit de hoquei gel, destacar també el reforç de darrera hora del puigcerdanenc Carles Quevedo, jugador format a les categories base del CGP i que ha jugat a França, Finlàndia i USA, amb el que Salva Barnola podrà comptar els próxims cuatre partits abans de anar a Suècia. Serà sens dubte un reforç de qualitat, tal com va demostrar ahir.

Carles Quevedo, reforç de darrera hora
Carles Quevedo, reforç de darrera hora Foto: Yann Rieu / Caap Image

DECLARACIONS DE PABLO PUYUELO CAPITÀ DEL CHH TXURI URDIN

 PRÓXIM PARTIT I PREGUNTA PERSONAL A DANI HILARIO

RESULTATS ALTRES CATEGORIES

U14 CHH Txuri Urdin 6 CG Puigcerdà 2

U16 CHH Txuri Urdin 5 CG Puigcerdà 0

U16 CHH Txuri Urdin 9 CG Puigcerdà 1

 

´Més informació i classificacions a  http://www.competiciones.fedhielo.com/

 

premsa i comunicació CGP

premsa@clubgelpuigcerda.com