Victòries importants dels equips sènior del CG Puigcerdà

Doble victòria de l’equip sènior per recuperar el liderat. El femení es classifica per semifinals de lliga després de vèncer clarament en el seu partit decisiu. El U18 van perdre en el seu desplaçament i els U15 van patir una derrota i una victòria en els seus partits.

CG PUIGCERDA
5:2
( 2-2, 2-0, 1-0 )
CH JACA

Davant d’una bona entrada a les grades, es van donar cita dos equips que tradicionalment han donat molt espectacle en els seu enfrontaments.

Partit intens entre els dos equips que ecapçalen la competició. L’efectivitat dels de la Cerdanya va ser una de les claus per la victòria final.

Després d’avançar-se 2-0 amb gols de #27 Sean McGovern i #24 Pol Duran el Puigcerdà va baixar la intensitat amb la que havia començat el partit i el Jaca va aprofitar les errades defensives per empatar abans del primer descans.

En el segon període el Puigcerdà es va tornar a adelantar amb gol de McGovern i jugant en superioritat #09 Nacho Granell tornava a posar dos gols de marge. El porter Rapun aturava les accions dels aragonesos amb solvència, que s’encallaven en la finalització i veien com el Puigcerdà s’escapava en el marcador.

En el tercer període s’esperava la reacció visitant. I l’augment de control es va produir però també van arribar les expulsions. Jaca tenia clar que s’havien de concedir pocs minuts de superioritat al Puigcerdà, i amb el primer power play del tercer temps va arribar el 5 a 2 que seria definitiu, obra del seu davanter #92 Ignat Zemchenko. Pocs minuts després els visitants van fallar un penal i els darrers minuts de partit van sobrar, amb continues interrupcions i expulsions innecessàries.

En els inicis del partit es va donar el premi “Rocco” Meehan al defensa amb més incidència durant la temporada regular al rus Mark Skutar.

I abans de començar, #16 Jesús Moreno va fer la sacada d’honor després de penjar els patins aquesta temporada

10:2
( 6-1, 1-1, 3-0 )
KOSNER CLUB HIELO HUARTE

Amb els dubtes de veure si els jugadors acusarien el cansament del partit de la nit anterior, arribava un jove equip navarrès que prometia sacrifici i posar les coses difícils als aspirants al liderat.

El Puigcerdà en la primera jugada del partit s’avançava en el marcador. Una combinació entre Zemchenko i Pol Costa #81 acabava amb el gol d’aquest darrer, només 8 segons després de començar. Als dos minuts era #09 Nacho Granell qui anotava el segon gol. Huarte escurçava distàncies i semblava que es repetiria el guió del partit anterior. Però el Puigcerdà era molt superior a l’equip rival i aprofitava la seva superioritat atacant per distanciar-se en el marcador. #92 Ignat Zemchanko en superioritat, #52 Mark Skutar, #22 Oriol Boronat i #26 Àlex Jociles en doble superioritat pràcticament sentenciaven el partit en el primer temps.

El segon període era Huarte qui anotava un altre gol i la major part de la part posava a prova al porter #13 Marco Lucarini que havia substituit a #01 Julio Rapún en el primer descans. Poc abans d’acabar la part #09 Nacho Granell anotava en inferioritat per empatar el parcial i retirar-se al segon intermig.

El tercer període, molt més relaxadament pels dos equips, el dominava un Puigcerdà que degut al resultat rotava tots els jugadors disponibles. 3 a 0 de parcial amb gols de #52 Mark Skutar, #27 Sean McGovern i #26 Alex Jociles.

Una victòria còmoda aprofitant la inèrcia del partit de la nit anterior. Un cop decantat el resultat la gestiço de banqueta va ser clau per dossificar esforços i mantenir el to fins al final.

Amb les victòries del cap de setmana el Puigcerdà torna a ser líder de la competició i queda tot obert pels dos darrers partits de la temporada. La setmana vinent a Majadahonda i la següent a Jaca on segurament es jugarà el liderat de la fase regular i l’aventatge de pista en els creuaments

11:0
( 4-0, 4-0, 3-0 )
MILENIO PANTHERS

Partit vital pels dos equips però les visitants no van tenir cap opció. La bona actuació de la portera visitant va evitar una diferència encara més gran de les de la Cerdanya que van dominar àmpliament el partit. Algunes baixes importants de les de la Rioja van acabar de ser clau en el nivell competitiu d’un equip que no va semblar en cap moment en disposició d’entrar als playoff de la Liga Iberdrola.

En els primers 5 minuts del partit ja es va veure el domini del Puigcerdà. La seva portera Carolina Moreno va rebre molt pocs tirs durant tot el temps de joc. La capitana #73 Cristina Caballero va anotar el primer gol aprofitant una bona jugada de conducció. Poc després #50 Carla Bascón anotava el seu primer gol, dels 4 que acabaria marcant. #26 Paula Giménez també anotava el seu primer gol dels 4 que marcaria a la meitat del període. Abans de la primera mitja part un gol de #18 Júlia Puigpinós d’escapada i el segon de la Paula Giménez Pereiro.

El segon període també va acabar 4-0 de parcial i els gols els van aconseguir la Pula Giménez Pereiro, només començar la part. Carla Bascón, #74 Judit Pareja, que jugava amb les dues golejadores del partit, i novament la Carla Bascón.

La tercera part va tornar a començar amb un gol encara més ràpid que el de la segona part, obra també de Paula Giménez pereiro. Un altre gol de la Cara Bascón i de la pòpia Paula va deixar el 11-0 fianl en el lluminós

Amb la victòria les cerdanes es classifiquen per tercer any consecutiu pels playoff. En les semifinals es veuran les cares amb SH Majadahonda. El proper cap de setmana es jugarà a Puigcerdà l’anada de l’eliminatòria

L’equip U18 no va poder emportar-se cap punt de la seva visita a Majadahonda tot i que el partit va ser molt igualat fins al final. Finalment, amb poc temps per la reacció els punts es van quedar a Majadahonda

LA NEVERA MAJADAHONDA
4:3
( 2-1, 0-0, 2-2 )

El doble compromís de l’equip U15 va ser cara i creu. Derrota clara contra CH Jaca i victòria contra Milenio Panthers