Victòria solvent de l’equip femení a Logronyo per acabar l’any en la segona plaça

(foto Carles Gota)

MILENIO PANTHERS
0:5
( 0-3, 0-0, 0-2 )
CG PUIGCERDA

Darrera victòria de l’any per l’equip femení del CG Puigcerdà que li permetrà començar el nou any en la segona posició de la classificació. Un partit força igualat en el que l’efectivitat de cara a porta i el bon treball defensiu de les visitants van ser les claus per sumar els tres punts.

Un primer parcial de 0-3 que va ser decisiu per futur de l’enfrontament. Després d’una jugada marca de la casa, la jove promesa del club, Indira Bosch Creus #10, obria el marcador amb un gol després d’un potent tir a pocs minuts de començar a jugar. El segon, obra de Paula Gimenez Pereiro #26 aprofitant un rebot davant de la porteria l’anotaria pocs minuts després. El tercer el marcava la polivalent Marta Mir #71 amb assistància d’Anna Barnola poc després de passar l’ecuador del període.

En el segon període tot i el domini de les ceretanes no es veuria cap gol a la pista de Lobete. Bon treball defensiu en especial en les dues expulsions rebudes on no es va permetre cap gol local. Menció a part, com és de costum, a Carolina Moreno i a la seva defensa, treballant sense descans per mantenir la porteria a 0.

En el tercer període dos gols deixaven el definitiu 0-5 en el lluminós. Primer Parula Giménez Pereiro #26 aprofitant un power play amb assistència de Gabi Barangé, tornava a batre la porteria riojana. A 4 minuts del final del partit, gran jugada personal de la capitana Ainhoa Merino, driblant rivals i amagant a la portera per aconseguir un dels millors gols de la tarda.

Partit seriós del Puigcerdà per seguir sumant i lluitant per acabar el més amunt en la classificació i tenir aventatge de pista en les semifinals de playoff.

8 GRA 0 0 0 0 0 0

El proper partit de les noies de Kulikov serà una dificilíssima visita del CHH Txuri Urdin el proper 09 de gener a la pista del poliesportiu de Puigcerdà. Un duel que pot decidir la segona posició de la classificació i el factor pista pels playoff.

L’any entrant haurà d’afrontar visites complicades com la dels equips perseguidors, Txuri urdin, Valdemoro, Huarte i Granada. I visitar Jaca i Majadahonda la darrera jornada.

Foto de Núria Graells

En la lliga masculina tot i la jornada de descans del CG Puigcerdà, l’equip de Barnola i d’Hilario seguirà encapçalant la taula classificatòria una jornada més. Un emocionant partit a Barcelona amb victòria del Txuri Urdin 2-3 sobre el Barça Hockey gel en la tanda de penals deixava els dos equips en la segona i tercera posició, amb els blaugranes amb dos partits pendents de recuperar encara. En l’altre partit, Jaca donava la sorpresa imposant-se 1-5 a la pista de SAD Majadahonda. S’ajusta la lluita pel playoff.

CLASSIFIACIÓ PROVISIONAL LLIGA SÈNOR MASC

1 BAR 12 7 1 54 32 26
2 CGP 13 6 5 60 51 22
3 CHH 13 4 6 39 46 17
4 CHJ 12 5 5 37 45 17
5 SHM 12 2 7 35 51 11

El proper partit de l’equip masculí serà el proper 9 de gener a la difícil pista blaugrana. Un duel que podria ser clau per la lluita pel liderat i el factor pista pels playoffs

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com