Victòria contundent de les noies del CG Puigcerdà

El femení no va donar opció a Milenio Panthers. I en U20 van ser els visitants de Bipolo Vitoria els que van esborrar del partit als groc-i-negres.

CG PUIGCERDA
12:2
( 3-0, 5-2, 4-0 )
MILENIO PANTHERS

REsultat contundent i una bona imatge de l’equip local per sumar tres punts importants i allunyar a l’equip immediatament perseguidor en la classificació

L’equip femení del CG Puigcerdà no va donar opcions a les visitants, ja des del primer període. En el minut 6 de la primera part #64 Judit Pareja inaugurava el marcador per un Puigcerdà que en els primers minuts tenia el control del partit però no acabava d’arriba amb perill a la porteria visitant. En el minut següent #09 Kiera O’hare anotava el 2-0 en situació de superioritat. Pocs segons desperés el momentum del Puigcerdà quedava certificat amb el 3r gol local, obra de la capitana, #26 Paula Giménez Pereiro.

El segon període començava amb el segon gol de #09 Kiera O’hare, només 30 segons després de començar la part. 3 minuts després i aprofitant un power play, #26 Paula Giménez Pereiro tornava a marcar. Quan s’arribava a la meitat del partit un gran tir de #97 Mireia Fernández significava el 6-0. A partir d’aquest moment les expulsions s’incrementarien i es veurien molts gols en pocs minuts. Jugant en superioritat el Puigcerdà anotava el 7-0 mitjançant #73 Cristina Caballero, que estava atenta a un rebot de la portera visitant. 15 segons després Milenio anotava el seu primer gol en inferioritat. Mig minut després, encara en superioritat puigcerdanesa, Paula Giménez Pereiro anotava el seu tercer gol de la tarda. Novament Milenio pocs segons després en inferioritat marcava. I amb aquest gol que posava el 8-2 en el marcador ja no es veurien més gols tot i que el partit s’enduria per moments.

El tercer període començava amb una superioritat que venia del temps anterior i que el Puigcerdà no desaprofitaria. El segon gol de Mireia Fernández. Poc més d’un minut després una gran internada i tir d’ #99 Alejandra Vallejo significava un altre gol de les locals, que no trien el peu de l’accelerador. A les acaballes del partit #11 Glòria Sirvent aprofitava un altre rebuig de la portera visitant per definir i anotar un dels gols més celebrats per l’equip local, degut a que la golejadora no és habitual que marqui gols. El darrer gol l’aconseguia #73 Cristina Caballero, el segon del seu compte particular.

Amb la victòria el Puigcerdà ajusta la classificació i es posa a un punt dels playoff. Les dues properes setmanes es pot jugar el ser o no ser a semifinals. Primer rebrà a Valdemoro i la setmana següent a Huarte. Els dos equips tenen 12 punts i són terceres i quartes classificades respectivament. Un objectiu que semblava impossible a principis de temporada però que amb il·lusió i treball el grup femení ha anat fent possible. Ara està a les seves mans arribar a lo més alt.