Un Puigcerdà molt combatiu va caure en els penals el dia que va penjar el cartell d’aforament complet

(foto hockeyphoto.net)

CG PUIGCERDA
5:6
( 2-1, 1-4, 2-0, 0-0,*LP:1-2 )
CHH TXUR URDIN

Màxima igualtat en un enfrontament que ho va tenir tot. Alternatives en el marcador, pròrroga i penals. Finalment l’equip visitant va estar més encertat en el llançament fatídic i es va emportar un punt més que el Puigcerdà.

Molt bona entrada en la pista del poliesportiu per rebre al CHH Txuri Urdin. Segons contra tercers, empatats a 16 punts i dos equips que volien assaltar la primera posició, només tres punts per sobre.

Primer període igualat en el que el CG Puigcerdà es va avançar mitjançant un gol en superioritat d’Oriol Paul. 15 segons després del gol rebia el de l’empat. Pocs minuts més tard, Pablo Muñoz, quedava sol davant del porter i el batia d’un tir creuat. Tot i gaudir d’ocasions ambdós equips, no es va moure el marcador y es van retirar al primer descans amb el momentani 2 a 1.

Només començar el segon període ja es va veure que el Txuri volia emportar-se el partit i va marcar 3 gols seguits, dos d’ells en inferioritat per deixar gelada a l’afició ceretana que omplia les grades. El Puigcerdà va aconseguir marcar el gol del període també en inferioritat però en la mateixa superioritat visitant el Txuri posava dos gols d’aventatge amb els que marxaria al segon descans, 3 a 5.

En el tercer període l’equip local reaccionava i aconseguia empatar faltant poc més de dos minuts pel final. Un període en el que els locals van buscar l’empat i aquest va arribar d’un rebot dels jugadors visitants que es van marcar el gol de l’empat en pròpia porteria. Deu minuts abans Pablo Muñoz havia escurçat diferències.

La prórroga de 3 contra 3 estava molt oberta i es van veure bones ocasions en les dues zones. Però cap dels dos equips va acoseguir el gol d’or que els donava el punt que quedava en joc. I va ser en la tanda de penals, després dels 3 llançaments, quan en la mort súbita el llançador donostiarra va tornar a encertar de revés i va donar un punt extra al seu equip.

El prometedor davanter Pol Costa valorava així el partit:

Després de la derrota als penals el CG Puigcerdà queda amb 17 punts, un menys que el rival, Txuri Urdin, amb 18. Barça hockey gel segueix líder amb 19. Per darrere SAD Majadahonda quarts amb 16 i Jaca cinquens amb 14.

La próxima jornada el CG Puigcerdà es desplaçarà a la pista del Barça hockey gel, un domini inexpugnable aquesta temporada.

CAJA RURAL GRANADA GRIZZLIES
0:11
( 0-5, 0-2, 0-4 )

L’equip femení no va donar opció al Granada tot i el viatge llarg per jugar el partit. L’equip andalús no comptava amb la participació de les dues jugadores sueques destacades de les que disposa. El Puigcerdà tot i no desplaçar a tot l’equip si que va poder comptar amb una barreja de jugadores experimentades i altres més novelles. Va alinear unes línies equilibrades que van ser letals per dominar el joc i les ocasions de gol. Un cap de setmana a la bonica Granada que va resultar més còmode de lo esperat.

Jessica Petit, la centre canadenca resident a Andorra, va deixar la seva valoració de la jornada i de la temporada:

Amb aquesta victòria el CG Puigcerdà empata a punts amb les quartes classificades, Txuri Urdin. La quarta posició és la que dona accés a les semifinals i la lluita per entrar-hi és molt ajustada.

El proper partit de les ceretanes serà l’11 de gener al vespre contra el Valdemoro. Un partit que pot ser decisiu en la lluita per entrar a playoff amb nota.

Premsa i comunicació CGP                                                                                        premsa@clubgelpuigcerda.com