3 questions breus a Salva  Barnola  

   3 questions breus a Salva  Barnola  

 

Nou entrenador del CGP temporada 2016-17, jugador del Club Gel Puigcerdà  des fa 28 anys , 22 al equip sènior, Internacional amb la Selecció Espanyola, a més de haver-ne estat el capità.
-Il.lusionat amb  la nova etapa com a entrenador?
Es un nou repte per a mi, apart de tindre continuítat com a entrenador després de l´etapa de jugador em dona l´oportunitat de transmetre la meva manera de pensar i la filosofia del club junt amb una nova forma d´entendre l´hoquei.
-Ens pots fer cinc cèntims del projecte esportiu  per a aquesta nova temporada?
Encarem un projecte amb molta disciplina que es una cosa que feia falta al club, gaudir de la nostra passió per l´hoquel gel i els nostres colors.
Crec que es una oportunitat única que ens motiva molt amb els jugadors de casa així com potenciar totes les categories inferiors per tindre un futur proper.
-De quins efectius dispondrás en aquest nou projecte ?
La peça clau seran els jugadors de casa com us deia, també comptarem amb el porter eslovac
Belianski el qual ja va estar amb nosaltres l´any passat, torna l´Oriol Boronat del FCB així com també una incorporació també de Barcelona serà en Lucas Poch, després també torna Max Sahagún  un ex-jugador del club que era a Briançon (França) , es recuperen tres exjugadors com Javi Cepeda, Jesus Moreno i l´Alex Jociles.
Com veieu molta joventut i una nova etapa per començar amb il.lusió el nou projecte
Molta sort
Salva Barnola Entrenador Equipo Sènior

Salva Barnola Entrenador Equipo Sènior