Els Veterans Puigcerdà participen en el Torneig de Veterans de Jaca

(foto cedida per Puigcerdà Veterans)

L’equip de Veterans Puigcerdà es va desplaçar a l’alt Aragó per disputar el XXIV torneig internacional de Jaca, reforçat amb tres jugadors de Gasteiz en aquesta ocasió.

Un total de 12 equips, organitzats en dos grups, van participar en una competició pensada per passar un cap de setmana festiu, on es van retrobar rivals en el gel de fa uns anys i equips de fora de l’estat espanyol. Els partits són de 25 minuts a temps corregut i els primers classificats de cada grup s’enfronten en semifinals i final per definir un campió. Aquest sistema de joc no deixa molt marge de reacció en cas de començar malament un partit però permet no sobrecarregar de minuts als equips.

Els resultats en aquest tipus d’esdeveniments tampoc és el més important segons ens remarquen els seus participants. Practicar l’esport que els corre per les venes és la motivació principal, així com poder tornar a veure cares conegudes, conèixer altres equips de fora amb sistemes de joc diferents i passar una bona estona amb els amics i coneguts.

L’equip guanyador, d’origen ucraïnès, Ukrania HC Ros, va derrotar en la final al primer equip del CH Jaca als penals després d’empatar a 1 el partit. El Puigcerdà va començar fluix el torneig i va anar de menys a més clarament, quedant 7è, però amb la sensació d’haver pogut fer un millor paper pel potencial que tenia.

El conjunt ceretà està format bàsicament per ex jugadors del CG Puigcerdà tot i que Puigcerdà Veterans no té cap vincle organitzatiu amb el Club per desig exprés dels seus membres. Habitualment intenten participar en els tornejos d’àmbit estatal, en algun cas de forma bianual. I de tant en tant també aprofiten per apuntar-se a algun torneig internacional. De totes formes la dificultat d’algun dels seus components per desplaçar-se fa que no sempre puguin viatjar al complet. La bona relació amb molts equips va portar els tres jugadors vitorians que no tenien prou efectius per formar equip a jugar amb els de la vila.

Properament, el 18 i 19 del mes de Novembre, es disputarà el torneig de Puigcerdà on segurament hi participaran 12 equips. Des d’aquí es fa una crida als aficionats per pujar a veure old hockey del bo i potser reconèixer alguna cara coneguda sobre el gel.

img-20171023-wa0017

A dalt: Fernando Espada, Ivan Fernández, Luís Cantabrana,  Andoni Gavilanes, David Salinas, Vitaly Ivanov, Pere Gendrau, Antoni Estanyol

A baix: Sean Fowler, Txus Martin, Carlos Quevedo, Albert Cerdà, Alex Rodríguez, Jordi Pous

 

premsa i comunicació CGP :
www.clubgelpuigcerda.com

 premsa@clubgelpuigcerda.com

cropped-logo-pestaña-navegador-cgpuigcerda.png