Breu qüestionari jugador: MARC PAUL

NOM: MARC PAUL
Edat: 23

1. Des de quan jugues a hoquei gel i qui et va introduir?
Des dels 6 anys, em va introduir el meu company de classe i actual company d’equip, Nacho Granell i el fet que el meu germà tenia 3 anys i era l’únic esport que deixaven apuntar-se des de tan petit.

2. Com viuen a la teva família l’hoquei gel?
Actualment com aficionats, tota la família ens segueix molt, en especial la meva àvia que s’ha convertit en una boja de l’hoquei gel. I fa anys, quan estava a les categories inferiors, la meva mare va estar molts anys de delegada i ajudant en diferents coses al club.

3. Quantes hores entrenes a la setmana, dins i fora de la pista?
2-3 hores de gel, depenent dels dies que pugui pujar a entrenar des de Barcelona o en el cas d’aquest any tan atípic, depenent de si tinc classes online o presencials. Fora del gel, 3-4 hores.

4. Tens alguna mania abans de començar un partit?
Tinc algunes manies o costums, tant abans com durant els partits, com encintar-me l’estic sempre abans d’anar a escalfar fora del gel. Un cop entro al gel, sempre el primer que faig és agafar un puck i el passo per sobre de la cinta de la pala, perquè es quedi la cinta ben fixada. Un altre costum que tinc és tocar-me amb l'estic les espinilleres 4 cops, 2 cops cada cama de forma alternativa; aquesta és una acció que faig molts cops durant el partit: em dona seguretat.

5. Quin és el teu jugador d’hoquei gel favorit o referència personal?
Soc un total ignorant de la NHL, ja que només miro resums i els play-offs finals. Actualment no tinc cap jugador concret preferit, però de petit era l’Alexander Ovechkin, que és un jugador amb una qualitat excepcional i un tir difícilment superable.

6. Que li diries a algú que no coneix l’hoquei gel per animar-lo anar a veure un partit?
Li diria que és un esport molt ràpid, totalment diferent del que pugui estar acostumat a veure. Un esport dinàmic i des del meu punt de vista, molt entretingut. Penso que no deixa indiferent a ningú. En el cas d’un partit a casa, li afegiria que l’ambient que es crea a la pista és brutal. Val la pena veure un partit i poder treure conclusions pròpies.