Breu qüestionari jugador: MARC GÓMEZ

NOM: MARC GÓMEZ
Edat: 18

1. Des de quan jugues a hoquei gel i qui et va introduir?
Jugo a hoquei gel pràcticament des que tenia 4 anys. Em va introduir en aquest esport el meu pare, ja que és un esport que a ell li agradava i sempre hi ha volgut jugar.

2. Com viuen a la teva família l’hoquei gel?
El meu pare ha estat molt ficat en aquest esport des que era petit. D’altra banda, l’hoquei gel per ma mare i els meus germans mai ha sigut un esport que els hi agradés gaire, però sempre m’han donat suport i m’han animat a seguir.

3. Quantes hores entrenes a la setmana, dins i fora de la pista?
Normalment dins de pista fem de 3 a 4 hores per setmana. Fora de la pista faig unes 3 hores d’esport per setmana.

4. Tens alguna mania abans de començar un partit?
Bé, a mi sempre m’agrada seguir la meva rutina personal de canviar-me, sempre ha de ser així. A part d’això, després de l’escalfament, l’estic ha d’estar en un punt concret i el punt varia segons com veig el partit i com ha anat l’escalfament.

5. Quin és el teu jugador d’hoquei gel favorit o referència personal?
Doncs la veritat és que mai he agafat a cap jugador com a un referent, però sí que és veritat que des de petit m’agrada molt en Pablo Muñoz, tant en l’aspecte esportiu com personal.

6. Que li diries a algú que no coneix l’hoquei gel per animar-lo anar a veure un partit?
Li diria que pel simple fet de conèixer nous esports, l’ha de mirar, ja que la velocitat, la fluïdesa del joc, el contacte i com n’és impressionant, això no ho pot trobar en qualsevol altre esport.